Ето няколко практични съвета как да намерите истинско щастие! Всички ние

...
Ето няколко практични съвета как да намерите истинско щастие!
Всички ние
Коментари Харесай

Как да намерите истинско щастие според автора Вадим Зеланд?

Ето няколко практични съвета по какъв начин да намерите същинско благополучие!

Всички ние в действителност желаеме едно и също – да бъдем щастливи, здрави и да намерим естетика в душата си. Но ние не постоянно разбираме по какъв начин да реализираме всичко това и вършим куп ненужни, безсмислени дейности, които лишават и последните ни сили.

Може да наподобява, че заветната покупка или постигането на идеална фигура, или пътуването до морето най-сетне ще ви донесе благополучие, само че уви … Пътят към щастието е напълно различен.

Прочетете това малко управление, написано от Вадим Зеланд, създател на най-продаваната книга “Трансформираща се действителност ”. Ето какво би трябвало да извършите, с цел да намерите същинско благополучие:

1) Спрете да пиете, пушите и ядете месо. Не яжте в заведения за бързо хранене. Като цяло, не яжте нищо на никое място, налага се да се храните с жива храна, да ограничите въглехидратите, да премахнете захарта. Не дъвчете дъвка. Препоръчително е да започнете да ползвате зъбен прахуляк – флуорните съединения в пастите за зъби инхибират епифизната жлеза.

2) Почистете храносмилателния тракт. Препоръчително е да извършите антипаразитно разчистване. Изхвърлете непотребните медикаменти. Не ходете на доктор. Като цяло – спрете да вярвате в заболяванията. Те не съществуват.

3) Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този възвишен съд – има личен глас и свое лично схващане и постоянно споделя, че се нуждае от нещо и няма потребност от друго. И би трябвало да се научите да го почитате. Необходимостта от храна с ниска осцилация демонстрира деформиране в клетъчната конструкция. Установете контакт с детайлите на тялото си.

Станете другари с тялото си и му задайте задания за разчистване, възобновяване и трансформиране в същински организъм. Говорете с водата, до момента в който миете. Спрете да се лакирате и да ходите на маникюр, въобще спрете да посещавате такива вибриращи места като козметични и фризьорски салони. Не ходете със спуснати коси. Косата е антена, събира мислите на другите хора и ненужната информация. Пускайте косата си единствено, когато споделяте с Висшите сили.

4) Ежедневно (по опция вечер) правете гимнастика – комплекс от тихи физически извършения под музика, подобаваща за медитация. Използвайте ароматни свещи и масла, които разкриват разнообразни чакри.

Вижте още: Тайната за чудотворните свойства на светената вода

5) Ежедневно ходете 2-3 часа на въздух, за предпочитане надалеч от хората. Комуникирайте с природата. Концентрирайте се върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, игрища, демонстрации, заведения, където се пуши. Избягвайте ненужната връзка.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР