Ето ни, различни по възраст и по занятие, но ни

...
Ето ни, различни по възраст и по занятие, но ни
Коментари Харесай

Нинова: Борисов ще остане в политическата история с едно чекмедже и един пистолет

Ето ни, разнообразни по възраст и по занимание, само че ни събра любовта към България, тук сме дружно, с цел да я спасим от мафията. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на националния митинг-протест "Бузлуджа 2020 " пред Министерския съвет.

Тук ни събра грижата за хората, дружно сме, с цел да защитим фамилиите, децата си, родителите си, от грабежа. За 10 години ГЕРБ и присъдружните им партии ограбиха сегашното ни, тук сме, с цел да им попречим да ограбят и бъдещето ни, сподели още тя.

"Борисов, ще останете в политическата история с една емблема - едно чекмедже, цялостно с пари, и един револвер до главата Ви, с цел да ги пазите ", обърна се Нинова към премиера.

По думите й това са парите, ограбени от народа, и тази власт се пази по един метод - с бухалка.

Българските социалисти сме единни, ние сме дружно и ние сме тук да ви кажем "Оставка ". Ние сме дружно освен да ги свалим от власт, само че по-важното - да градим България още веднъж. Ние имаме проект за България, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Преди това множеството мина в шествие по столичните улици - от пл. "Александър Невски " до Министерския съвет, където хиляди социалисти и симпатизанти на левицата скандираха "Мутри, вън " и "Оставка ".

В изявлението си пред репортерите Нинова подчертава, че митингът на хората е импровизиран и богат - хората и настояванията са откровени и същински.

"Ходейки ние всеки ден на митингите, ни одобряват добре. Има такива, които не желаят да има партии. Това, което ни сплотява е настояването за смяна. Оставка за кабинета и на основния прокурор и смяна. Нормално е. Протестът е импровизиран и богат от възрастова граница на хора, откъм специалности. Нормално е всеки да има разнообразни разбирания ", съобщи още Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че я тормозят някои прояви на митинга и провокациите. "На мен доста неприятно ми повлия бесилката, която беше издигната. Циничните лозунги, които се подвигат и виковете също не одобрявам. Призивът е към тези, които стачкуват просто да не се поддават на провокации и да пазят чистотата на настояванията си, тъй като те са откровени и същински ", сподели още Корнелия Нинова.

Лидерът на социалистите разяснява и вчерашната обсада на постройката на Българска национална телевизия. "Бяхме в предаването "Панорама ", извън имаше митинг, доколкото разбрах против господин Кошлуков и имаше обсада. След приключването на "Панорама ", аз излязох пешком, вървях до СУ пешком ", сподели още Нинова.

Тя уточни, че до нея са вървели служители на реда, тъй като подобен е редът. "Не ми се е случило нищо. Жива и здрава съм ", сподели още Нинова. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че е схванала, че обстановката с доктор Даниела Дариткова е била по-сложна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР