Ето нейния разказа: Имам връзка с момче, което е една

...
Ето нейния разказа: Имам връзка с момче, което е една
Коментари Харесай

Разтърсващата Изповед На 20-Годишната Ина: Правих Най-Хубавия С*кс В Живота Ми С Бащата На Приятеля Ми!

Ето нейния описа:

„ Имам връзка с момче, което е една година по-голямо от мен. Отношенията ни са прелестни и сега обмисляме идната крачка – да заживеем дружно. Засега аз съм при родителите ми, а той споделя едно жилище с татко си. Рядко имаме опцията да бъдем интимни, тъй като би трябвало да се съобразяваме с това дали има някой у дома.

Веднъж обаче взехме решение да се отдадем на милувки в леглото, до момента в който татко му беше в прилежащата стая. Както постоянно, с*ксът беше необикновен и тъкмо по средата, татко му влезе и ни видя. Опитах се да се завия, само че към този момент беше късно. Най-неудобен беше моментът, в който погледът ми се засече с този на бащата. Беше извънредно, толкоз се засрамихме и двамата.

Един час по-късно приятелят ми излезе за работа, аз останах да си доспя. След това влязох в банята да се изкъпя. В жилището беше безшумно и взех решение, че татко му е излязъл, само че когато се запътих към вратата, с цел да си потегли, той стоеше в хола и като че ли ме чакаше. Стреснах се, не чаках да се засечем. Приближи към мен, постави ръце на кръста ми и ме целуна. Каза ми, че в никакъв случай не е бил по-възбуден от момента, в който ме е видял гола върху сина му. Също по този начин ми показа, че за него имам най-красивото тяло, което е виждал. Когато му споделих, че съм си помислила, че се е ядосал, като ни е хванал в крачка, той отговори, че не е, само че доста би желал и той да бъде с мен.

Бащата на приятеля ми е 45-годишен, добре изглеждащ мъж. Той е обаятелен и образован, а жена му го бе напуснала преди няколко години поради любовника си. Предложи ми да остана и да изпием по чаша вино, а аз не отхвърлих. Отпуснахме се, говорихме си, целуна ме още веднъж и не след дълго правихме с*кс. Най-хубавият и буен с*кс в живота ми! Той е умел и несъмнено знае какво прави в леглото. Знае тъкмо по какъв начин и къде да ме допре. Оттогава до момента сме спали дружно няколко пъти, а приятелят ми към момента нищо не подозира. Много го обичам, само че методът по който татко му ме кара да се усещам, е напряко влудяващ. Определено изпитвам виновност и знам, че не може да продължава по този начин. Какво да върша? “, Ина, 20.

Отговорът на психолога: „ Не е учудващо, че бащата на гаджето ти ти се коства необикновен ухажор. Все отново той има дълготраен опит, само че въпреки това е ужасяващ родител. Да поддържа самочувствието си с приятелката на сина си е толкоз себично. Съвсем естествено е да бъде притеглен от тялото ти, само че това напълно не значи, че е редно да се поддаде на с*ксуалните си стремежи към теб. Ти си идеалната жертва, с която той си гали егото. Караш го да се усеща млад и знае, че може да реализира фантазиите си с теб, само че тази обстановка ще завърши доста сълзи, в случай че не направиш нещо. Седиш върху тиктакаща бомба и в случай че твоят другар разбере, ще настъпи голям раздор посред ви. Той ще изгуби изцяло доверието си в теб и в татко си. Трябва да знаеш, че в случай че това се случи, и двамата ще обвинят теб. Затова бъди зрял човек и постави завършек на връзките си с татко му, до момента в който към момента можеш. “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР