Ето нещо, което не знаехме за Робърт Дауни Джуниър -

...
Ето нещо, което не знаехме за Робърт Дауни Джуниър -
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър ще промотира OnePlus 7

Ето нещо, което не знаехме за Робърт Дауни Джуниър - артистът е измежду най-харесваните холивудски персони в Азия. Голяма заслуга за това, несъмнено, има ролята му на Тони Старк ( " Железният човек " и " Отмъстителите " ), която се трансформира и в емблема за самия артист.

Наскоро научихме, че Дауни Джуниър се е съгласил да употребява славата си, с цел да промотира новоизлезлите OnePlus 7 и OnePlus 7 Pro - забележителни Android апарати, които най-вероятно ще бъдат шлагер освен в Азия, само че и в западния свят.
 OnePlus 7 Pro - страхотни екстри и налична цена
OnePlus 7 Pro - всичко, от което се нуждаем

Най-добрият Android смарт телефон в този ценови сегмент

В профила на артиста в китайската платформа Weibo неотдавна се появи изображение, в което виждаме самия него с OnePlus 7 Pro в ръка, изправен пред бляскав автомобил McLaren.
 Снимка 423835

Кампанията на OnePlus е ориентирана най-много към Индия и Китай, където Железният човек е вторият най-разпознаваем воин на Marvel след Спайдърмен.

Том Холанд, който играе Питър Паркър, обаче към момента не може да се похвали с дългогодишната популярност на Дауни Джуниър и надалеч не е толкоз различим без маската си.

Това не е първият път, в който Робърт Дауни Джуниър се нагърбва със задачата да промотира марка смарт телефони. През 2013 година артистът бе рекламно лице за HTC, само че това не оказа помощ доста на компанията, която през последните години не може да се похвали нито с известност, нито с впечатляващи нововъведения.
 Робърт Дауни Джуниър, Крис Хемсуърт, Отмъстителите и какви възнаграждения са взели актьорите
Колко милиона прибират супергероите на Marvel

Говорим за доста пари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР