Ето на това се казва смела мацка. Дени от Един

...
Ето на това се казва смела мацка. Дени от Един
Коментари Харесай

Адреналин в кръвта: Дени от „Един за друг“ сложи всички мъже в джоба си

Ето на това се споделя смела мацка. Дени от „ Един за различен “ постоянно е показвала, че е спортна мацка, на която и мъже, и дами биха завидели за хъса и мотивацията. В риалити предаването тя влезе щастливо обвързана с Дани, само че месеци по-късно стана ясно, че двамата са се разделили, защото не се появиха дружно на сватбата на друга двойка от шоуто – Миро и Тина.

Виж още: Дениз Хайрула отсече: " Мисля, че Галин е на... другия бряг "

Двамата бяха сладка двойка, само че очевидно пътищата им са се разминали някъде по трасето. Нищо ново под слънцето. Е, младежите продължиха да си живеят живота. Блондинката сега живее в България и към този момент не дава някакви индикации, че мисли още веднъж да се връща в Америка.

Виж още:  Луксът ги успокоява: Тарифите на едни от най-известните българки и къде може да ги откриете

Фитнес мацката несъмнено е много здрава, тъй че мъжете би трябвало да бъдат много внимателни с нея. За следващ път риалити звездата постави всички мъже в джоба си. Дени сподели, че обожава рисковите провокации и тъкмо по тази причина показа видео в персоналния си Instagram профил, на което скача с бънджи. Блондинката по никакъв метод не демонстрира и капка и боязън, а дори в противен случай – несъмнено е много смела. Мъже, завиждайте и взимайте образец!

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР