Ето на това му се вика ден на труда, Първи

...
Ето на това му се вика ден на труда, Първи
Коментари Харесай

Защо Николета Лозанова спира да шие гащи?

Ето на това му се вика ден на труда, Първи май- Николета стопира бизнеса! Майката, кумир и подстрекател на всички бг плеймейтки и силиконки разгласи, че стопира да шие гащи и сутиени!

 А толкоз почтено стартира вчерашният Първи май- Николета пусна в интернет черно-бяло клипче, на което по долни дрехи се въргаля, демонстрира прелести и гледат сластно. Дотук добре, нищо ново под слънцето- плеймейтка се фука със силикон и задни елементи, написа „ България Днес ”. Различното в тази ситуация е, че Николета е пуснала дълъг текст- пояснение, което идва като гръм от ясно небе.

Ето скандалните и думи:

„ Тайната съставна част на моята успеваемост в живота е " отдадеността " и защото постоянно се концентрирам в едно направление, в този момент мой единствен приоритет е козметичната ми линия NL Beauty.

В този ред на мисли, публично оповестявам, че линията за долни дрехи @NLforYou към този момент не е фокус на моята активност . Поради различия по отношение на качеството на продуктите, взех решение да се отдръпва от марката. Решението ми е изрично и е въпрос на юридическо време да се спре потреблението на моите букви. Виждам, че всекидневно ме отбелязвате на ваши фотоси с бельото, само че насочете суперлативите си към производителите, на които искам триумф! ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР