Ето кратък преглед на държавната финансова подкрепа, налична за семейства

...
Ето кратък преглед на държавната финансова подкрепа, налична за семейства
Коментари Харесай

Януари 2024 г. дати за плащания на обезщетения, пенсии и разходи за живот

Ето къс обзор на държавната финансова поддръжка, налична за фамилии с ниски приходи през този януари, и датите, на които получателите на компенсации могат да чакат парите им да бъдат изплатени на открито.

Ако някое от нормалните ви заплащания се дължи на Нова година (1 януари), събота, 30 или неделя, 31 декември, би трябвало да ги получите вместо това в петък, 29 декември.

Обичайната държавна поддръжка под формата на заплащания на компенсации и пенсии ще стартира както нормално през януари, без да са планувани публични празници, които да объркват датите за доставка, като се изключи деня на Нова година. Това са:

Универсален заем Държавна пенсия Пенсионен заем Надбавка за прехрана за неработоспособност Плащане за персонална самостоятелност Надбавка за компаньон Надбавка за полагане на грижи Надбавка за подкрепяне на заетостта Поддръжка за приходи Надбавка за търсещи работа

За повече информация по отношение на това по какъв начин и по кое време се изплащат държавни помощи, апелирам, посетете уеб страницата на правител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР