Ето кратък наръчник как да станете собственик на телевизия. Последвайте

...
Ето кратък наръчник как да станете собственик на телевизия. Последвайте
Коментари Харесай

Как се сдобива човек с телевизия и какво да прави с нея

Ето къс справочник по какъв начин да станете притежател на телевизия. Последвайте всяка стъпка и ще преуспеете. 
Стъпка №1 - Не губете скъпо време на млади години, с цел да измислите или подобрите артикул или услуга, с което да натрупате своя капитал. Трябват ви връзки. Връзките у нас са на средновековен принцип - предават се по завещание и по сексуален път.
Стъпка №2 - Обяснявайте, че постигнатото с връзки и спекулация в действителност е вашият персонален и безстрашен предприемачески дух. Важното е по едно време вие да си вярвате, с цел да се втурнете допълнително и повече поприща.
Стъпка №3 - Осъществявате българската фантазия. Корпулентизирате се. Давате самун и прехранване на хиляди клетници, които би трябвало цялостен живот да се кланят, че получават по 650 лв. и от време на време се постанова да идват събота или да стоят до късно, без да получават отплата. Защото им давате самун, а по-голям от хляба няма.
Стъпка №4 - Идва миг да инвестирате в свободата на словото. Първо просто плащате за адверториал във вестник и SEO-PR-скучна обява в някой сайтец. Но това не е задоволително.
Стъпка №5 - Уреждате се с вестник и уебсайт, в които давате самун на още хора и е напълно обикновено те да са съгласни с вас и да пишат във ваш интерес.
Стъпка №6 - Изведнъж имате футболен тим. Може да го желаете, може да не го желаете. Не сте го купили, някой ви е споделил да го поемете. И вие поемате един тим за спорта. И ви е по-леко.
Стъпка №7 - Не сте напълно щастливи, желаете да ви демонстрират по тв приемника какъв брой сте хубави. И целият народ да е склонен с вас и да ви поддържа.
Стъпка №8 - Ако сте близки с тоя на власт, взимате огромна телевзия. Ако не сте - някоя кабеларчица отново е нещо.
Стъпка №9 - Реформирате наличието, само че не казвате, че търсите улеснение в предаваните тези, а оптимизирате. Щото сте бизнесмен и всичко е пари.
Стъпка №10 - Някой във Facebook боботи нещо си, само че няма значение. Преклонените глави не схващат, като ги е посекла сабията, тъй че всичко към този момент е наред и малкия екран излъчва това, което ви се излъчва.
Стъпка №11 - Неминуемо някой по-лаком от вас ви опрасква. И колкото и да се вършиме на жертва, никому не му е жалост.
 
Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР