Ето кои са останалите наградени:Британският музикант и текстописец Ед Шийрън

...
Ето кои са останалите наградени:Британският музикант и текстописец Ед Шийрън
Коментари Харесай

Ед Шийрън и Тейлър Суифт триумфираха на наградите Billboard

Ето кои са останалите наградени:

Британският музикант и текстописец Ед Шийрън бе разгласен за най-хубав реализатор на музикалните награди BillBoard.

Той съумя да пребори конкуренцията в лицата на Бруно Марс, Дрейк, Кендрик Ламар и Тейлър Суифт. Британецът не участва персонално на церемонията, която се състоя нощес в Лас Вегас. Шийрън обаче бе измежду най-номинираните музиканти на вечерта, с цели 15 номинации. Британецът завоюва общо шест награди, измежду които е и оценката за най-хубав артист.

В категорията за най-хубава певица премията отиде при Тейлър Суифт.

Кендрик Ламар и Бруно Марс, които също имаха по 15 номинации за музикалните награди на сп. Billboard, надлежно завоюваха в категориите за рап и темп енд блус.

В категориите за рап Кендрик Ламар получи и наградата за най-хубав реализатор. При дамите с премията победи Карди Би.

В категориите за темп енд блус оценките за най-хубав реализатор и изпълнителка завоюваха надлежно Бруно Марс и Сиза.

Призът за най-хубав дует/група беше присъден на рокаджиите Imagine Dragons. Групата завоюва и няколко оценки в категориите за рок.

Ирландските рокаджии U2 бяха оповестени за най-хубави концертиращи реализатори. Боно и компания завоюваха и приз за най-хубаво рок турне.

Хитовото парче “Despacito” получи оценките за най-хубаво съдействие за Луис Фонси, Деди Янки и Джъстин Бийбър, най-хубава ария в чарта Хот 100 на Billboard, най-хубава латино ария, най-стриймвано парче, най-продавано парче.

С премия “Икона” беше почетена Джанет Джексън. 52-годишната звезда употребява речта си, с цел да отдаде респект към дамите, които към този момент не се боят да надигат глас против неравноправието. Носителката на почетния приз извърши и няколко свои шлагера.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР