Ето кои са 12 от най-възможните причини мъжете да бягат

...
Ето кои са 12 от най-възможните причини мъжете да бягат
Коментари Харесай

Внимание, Дами! Ето Какво Наистина Отблъсква Мъжете! За Нищо На Света Не Правете Това!

Ето кои са 12 от най-възможните аргументи мъжете да бягат като попарени от дамата.

Досадна сте

Почти никоя досадна жена няма да си признае, че е такава. Нито ще го осъзнае. Нивото на вярната самокритика при тези дами прекомерно постоянно е под санитарния най-малко.

Ако вие звъните на мъжа през половин час, нанасяте се в дома му след едвам 3 срещи, проверявате телефона му, мейла, търсите хакери, които да разбият паролата му за фейсбук, питате го непрекъснато къде и с кого е, вдигате скандал в какъв брой се прибира, без даже да имате връзки, карате му се за хвърлените на пода чорапи, нямате персонален живот и по тази причина намирате за удачно да съсипете неговия – да, вие сте не просто досадна, а и завладяваща. Най-обикновено мъжете до такива дами биват наричани от приятелите си “чехльовци ”. Колкото и търпелив и добър да е, нито един представител на мощния пол няма да търпи задоволително дълго сходен етикет. И в случай че вие не го освободите от тежестта на чехъла си, то той освен че ще се измъкне самичък, а и ще ви замери с него.

Прекалено екстравагантна прическа

Проучване в известно мъжко списание демонстрира, че съвсем 70% от мъжете си падат по дългокоси дами.

Не това е най-важното обаче. По-интересното е, че представителите на мощния пол са отбелязали, че харесват тези без специфична прическа. Падат си по равна и свободно пусната коса без фиксация с лак, удължители и букли.

Като причина за това множеството от тях акцентират, че едно от нещата, които им доставят най-голямо наслаждение, е да могат да прокарат пръсти през косата на дамата. Това няма по какъв начин да се случи, в случай че сте я застопорили с един флакон стилизант или е избръсната в едната част.

Към нещата, които ги отблъскват, мъжете са добавили и нестандарните цветове. Трима от всеки 5 настояват, че прекомерно екстравагантният външен тип на дамата ги смущава и ги кара да се срамят, вървейки по улицата.

Носите прекалено много грим

Навярно, прочитайки това изказване, доста от маниaчките на тематика грим ще скочат и ще кажат, че зад тези думи стои жена, която си няма ни минимум разбиране от козметични и разкрасителни процедури.

Напротив, изказванието идва от човек, който е на “ти ” и с оконтуряването (техника за скулптуриране на лицето – бел. авт.) и с бюти блендера (гъбичка за разнасяне на декор дьо загар – бел. авт.). А и освен.

Виждайки жена с тежък, въпреки и професионален грим, мъжът някак го е боязън даже да ви допре, с цел да не остане нещо по пръстите му. Можете да изглеждате хубава и без да сте като мумифицирана. 90% от мъжете в Лондон настояват, че избират жена с малко грим, тъй като по-този метод наподобява по-млада и почтена. Изкуствените мигли, обрисуваните отвън контура устни и неверният цвят на декор дьо тена са топ 3 на нещата, които отблъскват.

Правите кавги на публични места

Няма нещо, което да отблъсква един мъж повече, в сравнение с нервната и истерична жена. Ако най-малко един път сте ставали очевидец на обстановка, в която на прилежащата маса в заведение дама подвига скандал пред половинката си, сами знаете какъв брой грозна е гледката. Същото се отнася и за дамите, които вършат подиуми от мъчителна ревнивост.

По-природа мъжете са по-уравновесени и излизат по-трудно от надзор. Затова мощният пол търси същото в своята годеница - успокоение.

Много дълъг маникюр

Късите и поддържани нокти остават номер 1 измежду мъжките желания. Дългите арт осъществявания в множеството случаи са доста стресиращи за мъжа. Той не е напълно уверен дали не сте сокол, който желае да го сграбчи в ноктите си, или пък нежна и изтънчена дама.

Дългият и изострен маникюр е демоде от към две години за благополучие на мъжете.

Висите непрекъснато на телефона

Преди хората излизаха на открито, с цел да си поговорят и да се видят, а в този момент можете да видите няколко души, които седят на една маса и всеки от тях държи телефон в ръка. По-често срещано е при дамите, които си ревизират новините във фейсбук, както и какъв брой лайкове имат на някоя фотография. Програмите за култивиране на снимки им лишават най-малко още толкоз време. Сред нещата, които нервират най-вече един мъж на среща, е, в случай че дамата не изпуска телефона си от ръка. Те смятат това за пренебрежение и липса на живот в действителността.

Почитателка сте на нощния живот

Вие живеете за уикенда. Познавате всички заведения в града. Навярно посещавате тези места, с цел да срещнете принца на белия кон. Колко от познатите ви със сериозна връзка са се срещнали с половинките си в дискотека? Нула?

Не се заблуждавайте, че щом един мъж посещава нощен клуб, утвърждава същото и за дамата. За сериозна връзка той търси дама, която да е виновна и улегнала. Наясно е, че няма да я открие в бара. Това, несъмнено, не значи, че би трябвало да седите затворена вкъщи или в никакъв случай да не посещавате нощни заведения. Всичко с мярка е възможно.

Прекалявате със солариума

Прекалените количества не водят до нищо положително, за каквото и да става въпрос. Макар и потопен в нафталинова давност от актуалните и съвременни дами, солариумът към момента е настоящ.

Мъжете имат доста тъкмо определение за тези, които прекаляват с него. Ако не желаете да бъдете неговата “препечена филия ” вместо шоколадово бонбонче, не злоупотребявайте с нездравословните лъчи. Каквито и ексфолианти за кожата си да употребявате, след всяка последваща процедура тя наподобява все по-обтегната и суха. Вместо секси това по-скоро е отблъскващо.

Кльощава сте

Всяка жена, която прочете тази точка, ще си каже: “Да бе, да! Мъжете желаят слаба жена. ” Само тези, които страдат от ниско тегло, могат да ви покажат същинската страна на този въпрос. Силният пол си падал по кльощави дами? Да, но не.

Според изследване измежду мъже сред 25 и 50-годишна възраст с две благоприятни условия – избор сред кльощава манекенка и обилното дупе на Дженифър Лопес, съвсем 85% избират втория вид. Съмнявайки се в достоверността на тази ранглиста, организирах персонално изследване всред моите познати. С изненада открих, че процентът на обвързаните ми обилни приятелки е по-голям, в сравнение с доста слабите. 18 от 20 добре изглеждащи мъже ми дадоха отговор, че обичат “да има какво да пипнат ” по дамата.

Повечето от кльощавите дами, които познавам, ми споделиха, че откогато са изгубили забележителна част от тежестта си, мъжкият интерес към тях също е намалял.

Въпросът не е единствено във физическите усещания на мъжа, а се крие и в душeвността им. Жените с крушовидна форма на тялото се одобряват като най-плодовити от душeвността на срещуположния пол. Съответно тези, които са с доста ниски килограми, неумишлено даже за самия мъж, слагат преграда в мозъка му. Силният пол чете това като некадърност за основаване на потомство и се отдръпва.

Не умеете да ходите на високите си обувки

Ако не умеете да ходите на токчета добре, просто не го правете. Мъжете умират да се присмиват на дами, които не могат да вървят с високите си обувки. Вместо да предизвикате резултата на възхищението, е по-вероятно да стане тъкмо противоположното.

Подбирайте модели, които да са тъкмо толкоз високи, колкото можете да понесете.

Лош мирис и изкуствени зъби

“Коя модерна жена би си разрешила да има неприятен мирис? ”, ще си кажете. Истината е, че много го вършат. Сред тях и такива с съвършена осанка. В днешно време се следи наклонност девойките с най-лъскава “опаковка ” да са най-немарливи – без значение откъм джука хигиена или такава в дома.

Хубавата усмивка, приятният мирис и нежната кожа на ръцете са измежду първите неща, които вършат усещане на мощния пол. Под хубава усмивка нямам поради да сте на 25 и устата ви да е цялостна с фасети. Съвсем скоро попаднах на отблъскващ случай на младо момиче, което дотам се бе обезобразило с хиалурон в устните и с изкуствени зъби, че просто не можеше да си затваря устата, камоли някой да разбере какво тъкмо желае да каже. Бъдете премерени с сходни “разкрасителни ” процедури, тъй като в множеството случаи следствията остават за цялостен живот.

Нямате цели

Мъжът е притеглен съществено от тази жена, която има цели и желае да гради семейство. За страдание, през днешния ден множеството млади девойки въобще не се вълнуват от такива съществени неща. Всекидневието и задачите им се свеждат до това по какъв начин да открият по-платежоспособен спонсор, който да им обезпечи умерено бъдеще, коя дискотека да посетят в събота вечер и какъв брой кубика силикон да си слагат. Повечето от актуалните млади дами не умеят да мият чинии, смятат готвенето и прането на чорапи за срамно и едвам на 25 са към този момент обезобразени от лицеви пластики. Имат сходство на устни, наблъскани със съмнителна течност, и по-скоро наподобяват на клонинги. Задължително имат фотография със своя коафьор гей и се означават най-малко от едно нашумяло заведение седмично. Самоопределят се като “модели ”, тъй като не могат да измислят какво тъкмо работят. Е, за какво тогава мъжете се заглеждат точно по такива? Това ли си помислихте?

Съвсем на място е думата “заглеждат ”. Силният пол единствено се заглежда и се забавлява с такива персони, само че в никакъв случай не би взел тази жена за законна половинка и майка на децата си. Ето за какво множеството от гореописаните постоянно приключват просто като любовници на някой фамилен мъж.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР