Ето какво се казва в изявление на Българската петролна и

...
Ето какво се казва в изявление на Българската петролна и
Коментари Харесай

Бензиностанциите спират достъпа до своите тоалетни за клиенти заради коронавируса

 Ето какво се споделя в изказване на Българската петролна и газова асоциация, изпратено през днешния ден:

Членовете на Българската петролна и газова асоциация наблюдават със угриженост епидемиологичната конюнктура в страната. Обектите на фирмите от БПГА имат стратегическо значение за енергийната сигурност и ще продължат да работят в режим на засилени ограничения за ограничение на болестта с COVID-19 като се преценяват с условията на Националния действен щаб. В същото време държим да изтъкнем, че здравето на клиентите и чиновниците на нашите обекти е от първостепенно значение. Затова членовете на БПГА подхващат редица ограничения за стерилизация на пространствата и обществена отдалеченост в бензиностанциите. Обслужващият личен състав ще бъде редуциран до най-малко, без да се затруднява зареждането с горива.

Членовене на БПГА вече преустановиха продажбата на непакетирани храни и отстраниха седящите места в зоните за хранене. Като следваща мярка свободният достъп до тоалетните на бензиностанциите ще бъде преустановен по преценка на всеки от операторите. Това се постанова, тъй като пред и в тоалетните се струпват голям брой хора, изключително след затварянето на кафенетата и заведенията за хранене по автомагистралите и главните пътища в страната. Наличният личен състав на бензиностанциите не може да ограничи достъпа на хората. 

Създава се голяма заплаха от преместване на болестта. Единственият предпазен прийом е да се спре свободният достъп до тези пространства.

Вярваме, че нашите клиенти ще проявят схващане към всички ограничения, които фирмите от БПГА подхващат за ограничение на вирусната зараза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР