Ето какво предвижда хороскопът на Алена за следващата седмица-На добри

...
Ето какво предвижда хороскопът на Алена за следващата седмица-На добри
Коментари Харесай

Хороскоп на Алена за следващата седмица

Ето какво планува хороскопът на Алена за идната седмица-На положителни благоприятни условия за нови инициативи и опция за нов бизнес могат да се радват 2 зодии, а също по този начин и на увеличение на престижа и уважението на другите към тях.

 

Овен

Както в длъжностен, по този начин и в персонален проект не се предлага да предприемате каквито и да е фрапантни ограничения. Здравето ви изисква повече внимание и съблюдаване на природосъобразен режим.

Децата ви носят радостни преживявания, само че и значително главоболия. Може би би трябвало да ги дарявате с повече внимание и любов. Това се връща неведнъж. Не пропускайте времето и възможностите си. До края на седмицата ви се дава опция интензивно да си починете, по тази причина възползвайте се. Отдайте се на спорт, отидете на кино или концерт, само че внимавайте за джебчии край вас на стадиона или в залата. Ако решите в този момент да излезете в лятна почивка, ще изпаднете в преференциална оферта за курорт.

Телец

Нямате основателни аргументи за безпокойствие, сполучливо скъсявате дистанциите, които ви разделят от задачата. При вас нещата се подреждат добре и това е задоволително съображение да погледнете по-оптимистично на бъдещето си. Откриват се нови хоризонти. В фамилията разчитат доста на вас и не се изненадвайте на редицата задължения, с които ще ви товарят околните. В понеделник ще научите дълго чакана новина и ще изпитате облекчение. Във вторник и сряда поиграйте хазарт – съветва Алена в хороскопа си.

Близнаци

Неотстъпни и съсредоточени сте в работата си. Това ще ви донесе повишение на приходите, само че и известно психическо натоварване. В края на интервала ще се питате това ли беше цената на напъните ви, а несъмнено ще има и разочаровани. Но атмосферата в дома ви ще бъде топла и отпускаща. Не допускайте да развалите хармонията й, тъй като това е най-сигурното ви място.

Рак

Има за какво да се радвате – престижът ви е повишен. Предстои завършването на план, който ви е коствал доста старания. Резултатите от него ще ви създадат удовлетворени и окуражени да приемете нови провокации. Ще ви се отворят още пътища за професионална реализация. Но наред с доверието към вас ще срещате и не до такава степен доброжелателни хора – предупреждава Алена.

Лъв

Доверявайте се на сътрудниците си както в длъжностен, по този начин и в персонален проект. Хора от по-високите етажи също ще ви подадат ръка. Няма да ви липсват сполучливи изяви – освен това – с лекост ще преодолявате всевъзможни спънки. В фамилията ще се радвате на схващане, съпричастност и любов. Любовта ще участва праволинейно до вас и това в допълнение ще ви прави витални.

Дева

В ситуацията към вас ще се ориентирате с лекост. Освободете се от предразсъдъците си и се постарайте да сте справедливи. Така ще станете по-прагматични и сполучливи в дейностите си. Няма да ви липсват средства да довършите започнатото начинание, което ви е лишило значително до момента. Очаквайте ви приятни безредици с очарователна и забавна за вас персона.

Везни

Не прекрачвайте нормите, които обществото постанова, и бъдете толерантни към другите. Така ще си осигурите уважението и обичта на хората към вас. С сътрудниците и сътрудниците си запазете положителния звук, даже в случай че сте подложени на провокации. В любовта важи същото. Прояви на съчувствие и великодушие се толерират от ориста и вашата съпричастност няма да остане незабелязана – поучава Алена в седмичния си хороскоп.

Скорпион

Очакват ви доста задължения и положителни благоприятни условия, които не трябва да изпускате. Вие сте прагматични, само че не преигравайте чак толкоз, с цел да не съжалявате след това. Доверявайте се по-често на интуицията си. В фамилията си срещате схващане и то по въпроси, които касаят рискови инициативи. Със здравето са вероятни проблеми, избегнете ги, като се подложите на прегледи и си извършите проучвания.

Стрелец

Проявете повече храброст в решенията и постъпките си, изключете всевъзможни съмнения. Така ще повишите доверието на приятелите си във вас, а и освен на тях. Полезни срещи и диалози ще ви дадат късмет да реализирате значим план. Наближава и преломният миг в напечената служебна обстановка, в която сте сложени напоследък. Отношенията с значими персони стават изключително настоящи и можете лекичко да обърнете нещата съгласно своето виждане, възползвайки се от тяхната поддръжка.

Козирог

Ако се вслушвате в препоръките на другите, може единствено да спечелите. Винаги има на какво още да се научите. Ще се радвате на посетители отдалече, които ще дойдат скоро и ще ви създадат съпричастни на щастието си. Високите ви упоритости във връзка с децата ще ви слагат на разнообразни позиции с тях. Дайте им право на избор и не налагайте своето мнение непременно. Волно или не, усложнявате всяка обстановка, правейки я сериозна – предизвестява Алена.

Водолей

Избягвайте непотребни прищявки, с цел да не отегчите околните до вас хора. Добри благоприятни условия имате в бизнес начинанията, а също и с каузи, свързани с друго обитаемо място. Появяват се остарели другари или сътрудници отдалече. С тях ще забравете за рутината и ще прекарате няколко приятни дни.

Риби

Приятна изненада е приготвила ориста за някои от вас. За едни сърпрайзът ще е под форма на оферта за нова работа, за други – внезапно издигане в йерархията на сегашната работа. Оставете за по-късен стадий дълготрайните проекти. С финансите се разпореждайте по-умерено, с цел да не останете без пари, тъкмо когато са ви най-необходими. Няма да скучаете с вашия житейски сътрудник. През целия интервал ще имате положително въодушевление и ще чувствате прилив на сили.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР