Ето какво пише журналистът и общински съветник от Демократична България

...
Ето какво пише журналистът и общински съветник от Демократична България
Коментари Харесай

Общински съветник: Всички разбрахме от притиснатия в ъгъла Череп, че Пеевски назначи Гешев

Ето какво написа журналистът и общински консултант от Демократична България Иво Божков: ”Доволен съм по какъв начин Черепа притиснат в ъгъла се разприказва и удостовери това, което всички знаем. Лошото е, че това е за да си изтъргува безмълвие, за това не стигна до дъно през днешния ден в изявлението.
" Всички разбрахме, че Пеевски назначи Гешев. Доказателство? Гешев не видя нито един път името на машата на Доган в делото за източването на 4 милиарда лв. от КТБ макар писмените доказателства за това, добавя той.

Всички виждаме, че с изключение на правосъдната власт и медиите са на Движение за права и свободи. Доказателство? Спомнете си през последните седмици какъв брой пъти беше упоменат донорът Пеевски в медиите - от Нова, през печатните бухалки, до онлайн изданията, продължава общинският консултант

Абсурдността на ситуацията е, че макар очевадните доказателства, че страната е завладяна от мутри, болшинството гласуващи имат вяра, че когато по-симпатичната и народняшка е на власт, можем да живеем по-спокойно. Вероятно е естествен излишък от действителността на 90-те, през които еднинственият метод да получиш правдивост в случай че някои те ощети, е било да повикаш от другите мутри на твоя страна. Срещу голям % несъмнено, само че най-малко получаваш отмъщение, изяснява той.

Не се живее по-добре по този начин и се надявам множеството българи да го осъзнават към този момент. Нито Царят ни избави, нито Охранителят ни избави от обръчите от пиявици на Движение за права и свободи ръководени от Доган и Пеевски. Докато Борисов, Пеевски, Доган, Божков и Василев са част от българската страна, в никакъв случай жителите няма да сме предпазени. Защото до момента в който мутри са на власт, ще сме в позицията на подлоги, които разчитаме на мощните на деня, а не свободни и почтени, които разчитаме на силата на закона и справедливостта. ", приключва Иво Божков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР