Ето какво още разказа за медията ни талантливият морски рокаджия:Чувствам

...
Ето какво още разказа за медията ни талантливият морски рокаджия:Чувствам
Коментари Харесай

Гласът на Варна Георги Шопов: Тъгата ражда най-силните неща! България ще се превърне в най-прекрасното място!


Ето какво още описа за медията ни надареният морски рокаджия:

" Чувствам се доста добре, вкъщи със фамилията ми, протоколирам нови неща, това е най-важното сега, работя...Мотивът и вдъхновението на тази победа беше моята дребна дъщеричка. Когато се завърнах ме посрещна радостна, не можехме да се отлепим един от различен. Ходихме по магазините, купихме подаръците, които бях заречен. Беше мощна страст.

В един толкоз огромен формат като " Гласът на България " конкуренцията е огромна, тъй като се оказа, че България е страна, в която има доста пеещи хора и то пеещи добре. Това, на което ме научи тази борба, е да бъда по-отговорен. Винаги съм обожавал работата в екип. " Гласът на България “ е огромна институция, тъй като каквото са хванали го докарват до дъно. Хората от този екип са на най-високо равнище и от тях можеш да научиш доста. Има строга организация и всеки знае какво прави, над 100 индивида екип са. Всички туптят като едно сърце, това е екипност и няма по какъв начин да не направи усещане на упорит човек като мен ".

Жоро е художник. На въпроса оказват помощ ли си или си пречат гениите, които има, показа:

" Музиката и рисуването постоянно си оказват помощ, само че рисуването си желае своето време, музика също, но двете дружно на 100 % не може да вървят редом, тъй като и на двете би трябвало да се отдадеш напълно.

Винаги тъгата ражда изкуство. Никога когато си благополучен не можеш да направиш нещо чак толкоз велико, нещо, което да те удари в сърцето и да те разплаче. Тъгата ражда най-силните неща. Най-великите творби на изкуството се раждат от тъжни мотиви. Една разлъка може да роди най-великата балада.

Питаш ме с какво съм спечелил публиката в тази конкуренция? Смятам, че съм натурален и прям. Това мисля най-вече стигна до сърцата на хората. Нямах предварителни тактики какво да направя. Оставих се на течението и бях подготвен да отвръщам в обикновено време на събитията. Понеже съм прочувствен човек, проличава ми всяка страст, тъй като не съм затворен човек, проличава ми наслада и горест, раздразнителност и успокоение, и хората го виждат. Живеем затворено, по тази причина, когато хората видят нещо същинско и откровено, се радват на тази страст. Това не е съзнателно, подобен съм си.

Вярно е, че обстановката с пандемията и рецесията, която удари и хората на изкуството, е тежка, само че съм уверен, че за всички има светлина в тунела.

Изкуството е страст. Дали рисуваш, пишеш, пееш, правиш го за някой, който гледа и в случай че няма до кого да доближи не може да ти се върне тази страст и сила. Това е надграждане и празник, това е общуването с публиката. Ако направиш галерия и пристигна човек, откри себе си в някоя картина и ти каже две положителни думи, това е смисълът. Изкуството е за хората, то стига до тях, в случай че е с обич. Света се разви с тези онлайн връзки, само че друго е, когато хората са събрани в една зала. Колкото и прекрасен да е записа на един симфоничен оркестър, на компютъра е едно, а в залата вибрацията от естествените натурални звуци те удря в сърцето и плачеш, това е необикновено.

Питаш ме дали славата тежи или оказва помощ? Ако се вземеш доста на съществено и се самозабравиш, съгласно мен е доста тежка, дори мъчителна, тъй като на егото като му хареса и става ужасно. Аз съм подобен, какъвто съм, веселя се, когато някой ме спре, снимаме се, споделяме си по нещо готино. Радва ме, тъй като хората са имали страст, до момента в който са гледали предаването и са ме запомнили като облик, та като ме видят, се вълнуват. Както аз бих се развълнувал, в случай че срещна мой кумир.

Моето обръщение е първата ми авторска ария, " България “. В нея се споделя: " Заедно с теб, дружно с мен, мощни ще бъдем в България! “ Само когато сме единни ще имаме триумф! Песента не е направена за обстановката сега. Тя беше измислена две седмици преди полуфинала на " Гласът на България “. Моите песни са за Бог, за светлината, за единството, за радостните неща...Това е заложено и в този текст, само че мина време и песента излезе тъкмо, когато  започнаха митингите. Не съм целял провокация с нея.

Пожелавам всички да са усмихнати и да знаят, че имам вътрешно чувство, че България ще е случат хубави неща, уверен съм в това. Маят целият умишлен живот мина в някакъв преход, само че имам вяра, че ще живеем по различен метод. След като стане най-най-гадното, след година може би, България ще бъде супер страна. Тук е най-прекрасното място. Аз съм влюбен в България, патриот съм в душата си! "

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР