Ето какво още каза той:Иран винаги е бил заплаха, той

...
Ето какво още каза той:Иран винаги е бил заплаха, той
Коментари Харесай

Анализаторът Давид Леви: Израел води битката на западната цивилиз...

Ето какво още сподели той:

Иран постоянно е бил опасност, той публично продължава да декларира, че желае да унищожи израелската страна.

 

Голямата опасност за Израел идва от интернационалната общественост. Демократична страна е нападната от терористична организация. Но с времето стартира развой на ерозия на процеса на поддръжка към Израел.

 

Терористичните организации разрушават поддръжката към Израел, в това число и със случаи, като атентата в Брюксел.

 

Вероятността за втори фронт понижава. Ако дружно с Хамас, беше нападнала и Хизбула, обстановката щеше да е друга. Сега на всяка провокация се реагира много остро.

 

Сухопътната интервенция най-вероятно ще се организира, тъй като другояче следствията за Израел ще са големи. В Газа има филантропична злополука, само че има и доста отвлечени израелци.

 

Хамас стигнаха до цялостната загуба на човешки облици, тя сподели, че е доста по-опасна организация от ИДИЛ. И няма различен избор, с изключение на тя да бъде обезглавена.

 

Никой не може да каже по кое време ще свърши всичко. Надявам се, че пътят към края на спора и посредством вложение допълнително обучение.

 

Възможно е този спор да прерасне в по-глобален. Ако преглеждаме всеки век като обособена скица, всеки век има свои войни. До момента в този век те са местни. Може би пък сме се научили малко и ще се появи малко разсъдък.

 

Връзката с спора е явна - „ оста на злото “ Москва - Техеран, които имат общи ползи.

 

Полза сега имат Иран и Русия. Този спор може да спре мирния развой, който напредваше сред Израел и Саудитска Арабия и който би основал стопански проблеми за Иран.

 

Визитата на Байдън в Израел главно е знак, само че може би той ще се пробва да предложи договорка за филантропични коридори към Газа. Не чакам да се случи сухопътната интервенция, до момента в който Байдън е в Израел. Очаквам и гаранции от страна на Съединени американски щати за невмешателство на Иран и техните проксита.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР