Ето какво написа в своята Фейсбук страница бившият военен министър

...
Ето какво написа в своята Фейсбук страница бившият военен министър
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: На границата не с ръце в джобовете, а с оръжие

Ето какво написа в своята Facebook страница някогашният боен министър Каракачанов по проблема с убития граничен служител на реда: 

" На границата не с ръце в джобовете, а с оръжие ", това е позицията на почетния ръководител на ВМРОКрасимир Каракачанов.

Ето какво написа в своята Facebook страница някогашният боен министър по проблема с убития граничен служител на реда: 

" Снощи на границата при с. Голям Дервент станахме очевидци на следващия случай, при който умира граничен служител на реда най-вероятно от опитващи се да преминат границата незаконни мигранти. Този път обаче вместо рейс, с който газят служителите на реда, нарушителите на българската граница употребяват огнестрелно оръжие.

Крайно време е да кажем истината на цялото общество такава, каквато е:

Всичко това се случва, тъй като ръководещите през последната година и половина не вземат твърди и безапелационни ограничения по защита на българската граница. На българските гранични служители на реда и военни, които мръзнат по границата, им е заповядано да бъдат благи и общителни с нарушителите и да не упражняват мощ.

Както е добре известно, каналджийската мафия в целия свят е доста добре проведена и доста добре осведомена. И когато виждат, че в България няма политици с гръбнак, които са подготвени да поемат отговорност и да защитят неприкосновеността на българската граница, а са заети със сеене на ненавист в обществото, то каналджиите стават нагли.

Сега вместо да търсят всевъзможни аргументи и пояснения какво се е случило нощес, българските политици най-сетне би трябвало да излязат и да заявят пред обществото едната от двете вероятни политики. Първата - България няма да се съпротивлява на незаконните имигранти и ще ги остави да вършат каквото си желаят на българска територия – както се случва сега. Другата допустима политика, на която аз съм последовател, е българската граница да бъде охранявана строго, всеки опит за нейното незаконно прекосяване да се преглежда като закононарушение и против нарушителите да бъде употребена мощ, в това число и силата на оръжието.

Когато бях вицепремиер по сигурността и министър на защитата, на границата бях изпратил специфичните сили, на които бях издал заповед да не се позволява прекосяването на българска територия и всеки, който е съумял да премине - да бъде връщан назад. Могат да се създадат информации и да се види, че там, където бяха ситуирани по границата специфичните сили, няма произшествия и незаконни прекосявания.

Ако желаеме да не умират повече български служители на реда, ръководещите би трябвало да си поемат отговорността и да издадат сходна заповед. Границата е неприкосновена, тя не може да бъде нарушавана и всеки опит за нейното нелегално прекосяване би трябвало да бъде спиран със мощ, в това число с потребление на оръжие.

На българската граница би трябвало да бъдат изпратени още веднъж специфичните сили, които за разлика от 2017-2018 година към този момент са изцяло окомплектовани и разполагат с подобаваща техника - 98 бронирани машини 4х4 с нужното съоръжение и въоръжение - план, който беше сбъднат през последните две години от моя мандат.

Всичко останало са празни приказки и ще ни костват нови жертви и трайно настаняване на наша територия на голям брой пришълци от целия свят "

Красимир Каракачанов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР