Ето какво написа в социалната мрежа Симеонов, който неотдавна разбуни

...
Ето какво написа в социалната мрежа Симеонов, който неотдавна разбуни
Коментари Харесай

Симеонов във Фейсбук: Милка Гечева вече не е шеф на ДНСК

Ето какво написа в обществената мрежа Симеонов, който наскоро разбуни духовете, повеждайки акция против шумните нощни заведения в Слънчев бряг:

"Макар със забавяне, в това ръководство нещата се случват. Преди два месеца и половина желаех освобождението на Милка Гечева от длъжността шеф на Дирекция за народен строителен надзор, заради съществени подозрения за покриване на противозаконните плажни нощни заведения на мутрите на плажа Слънчев бряг юг. Заведението Какао, Кубанита, The One, както и обичаното ми Бедрум , са издигнати в прорез с нормативните уредби за преместваеми обекти и се простират на декари повърхност върху дюните.

Това, обаче, не попречи на Гечева да отговори на моя сигнал за нарушавания с констатацията, че няма нарушавания. Тези, както и други констатации на ДНСК и районните им поделения по морето, ме мотивираха да желая оставката й. От през вчерашния ден, госпожата е освободена. Вярвам, че идващият шеф на ДНСК ще се преценява само със закона и няма да угодничи на закононарушителите, без значение с кои на властта са свързани те ".

Под обявата му десетки хора са изразили поддръжка за дейностите му, други упорстват и за още уволнени, а трети желаят да се търси сметка и на кметовете.

От пресцентъра на ДНСК обявиха пред Дир.БГ, че все още нямат публична информация за промяната на Гечева, нито знаят дали е на работа.

Милка Гечева беше назначена за шеф на дирекцията през 2010 година 3 години по-късно обаче беше освободена от кабинета „ Орешарски “ . Тогава водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че повода е разрушаването от страна на управляващите на по този начин нареченото "Весело село “ на митничарите на брега на язовир „ Ивайловград”. Бившият районен министър Лиляна Павлова упрекна кабинета на Пламен Орешарски в чистка и сподели, че Гечева е "отличен експерт, специалист и управленец ".

По-късно, по времето на служебното държавно управление през 2014 година, Милка Гечева беше възобновена на поста.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР