Ето какъв е хороскопът ви за следващите 4 месеца. Бъдете

...
Ето какъв е хороскопът ви за следващите 4 месеца. Бъдете
Коментари Харесай

Eто какво да очаквате до края на годината според зодията ви - хороскоп за следващите 4 месеца

Ето какъв е хороскопът ви за идващите 4 месеца. Бъдете подготвени за изненади и доста вълнуващи неща...

Овен

Половината от сърцето ви желае да пусне индивида, който обичате да си тръгне, другата половина въобще не може да си го показа.

Толкова дълго към този момент се въртите в кръг, че сте фрустрирани от самите себе си. Сърцето ви желае едно, главата ви приказва друго. Не е нужно да казвате на този човек да си тръгне, ще го извършите, когато сте подготвени за това. Но не забравяйте какво заслужавате – и това не е някой, който да ви командва.
Телец

Може би сте малко комплицирани в последно време. Не знаете дали пътят, който сте поели е верният. Не е ужасно, че сте несигурни, единствено не позволявайте на страха от неуспех да диктува решенията ви и да ви накара да се откажете. Понякога тъкмо сложният път е този, който ще ви води там, където желаете. Може би идващите 4 месеца няма да бъдат най-хубавите, само че премията ще бъде по-голяма, в сравнение с очаквате.

Близнаци

Животът ви е бил малко непостоянен през по-голямата част от 2017 година в положителния смисъл. Промени в кариерата. Промени в връзките. Промените в живота, от които до момента сте се страхували, към този момент са факт. Всички тези плашещи избори в този момент ще ви се отплатят. И може би няма да намерите нова връзка до края на годината, само че ще намерите себе си.

Рак

Ако би трябвало да опишете 2017 година с една дума, тя ще бъде " по какъв начин "? Как оцеляхте, в случай, че това евентуално е най-лошата година в живота ви? Но в този момент нещата ще се подобрят. Само тъй като не е била добра първоначално, не значи, че към края си няма да се трансформира в най-хубавата ви година. В края на есента и началото на зимата ще разцъфтите. Просто изчакайте до тогава.

Лъв

Вие сте първите, които бягат от връзките и взаимоотношенията от всевъзможен тип. Срещи? Мразите ги. Връзки? Не желаете да имате нищо общо с тях. През 2017 се чудите по какъв начин успявате да вършиме едно и също всеки ден, без да полудеете или да убиете някого. Но през мрачните и дъждовни за множеството хора есен и зима, вие ще се справите добре. Биете личните си барабани. Смеете се на личните си смешки. А любовта ще пристигна в живота ви и ще остане, даже да се пробвате да избягате от нея.

Дева

Направили сте огромна стъпка в кариерата си тази година и въпреки че е ново и плашещо, всичко се развива ужасно. Въпреки това може да ви отнеме малко време да осъзнаете, че би трябвало да се гордеете със себе си и да не се отказвате от фантазиите си. По отношение на любовта обаче, сътрудникът ви не дава толкоз, колкото вие. Жертвали сте доста поради този човек. И до края на годината той би трябвало да стартира да ви отвръща, или вие ще решите да прекратите връзката. Помнете какъв брой неща сте създали за него и какъв брой доста заслужавате.

Везни

Напоследък сте били доста засегнати. Имате дълбока рана в себе си, на която ще й би трябвало време да зарасне. И тъкмо когато си мислите, че имате прогрес, се връщате с няколко стъпки обратно. Това, че усещате нещата толкоз надълбоко, не е неприятно. Може би любовта няма да е това, което ще ви излекува. Не е значимо с кого спите през нощта, а какво вършиме в свободното си време и по какъв начин се дистанцирате от неприятностите.

Скорпион

Вие сте прекомерно мъдри за годините си и постоянно е било по този начин. Виждате нещата друго от множеството хора. Вие сте вълци единаци, които се концентрират върху личните си цели. Но някой ден до края на годината пътищата ви ще се пресекат с някой, който мисли по същия метод като вас, само че и има всички качества, които ви допълват. Винаги сте играли на несъмнено, само че бъдете подготвени за този човек, с цел да не изпуснете шанса си.

Стрелец

От известно време си мислите за една остаряла обич. Надявате се този човек да се върне и да осъзнае, че още ви обича. Защото вие в никакъв случай не сте преставали да го обичате, даже когато не сте говорили за него. Но истината е, че не заслужавате някой, който да ви изостави и нарани. Заслужавате някой, който счита, че сте най-хубавото, което му се е случвало. Може би няма да го срещнете до края на годината. Но не губете вяра и религия, че това ще се случи.

Козирог

Имахте шанса да намерите любовта. Това е човек, който обичате с цялото си сърце. Но като двойка ще бъдете изправени пред трудности. Дали тази връзка ще продължи и подготвени ли сте да извършите идната крачка? Трябва да се запитате защо сте подготвени. Но най-много – дали си се представяте с този човек до края на живота си.

Водолей

През идващите няколко месеца предишното ви ще ви преследва. Може да са някогашни сътрудници или хора, с които сте имали спор. И въпреки да сте се трансформирали и помъдрели, те ще ви припомнят за всичко, което сте създали неправилно. Не позволявайте на непознатото мнение да кара предишното ви да господства над сегашното. Помнете, че тези, които ви връщат към предишното просто ревнуват от вашето бъдеще, което ще бъде ослепително.

Риби

Най-накрая ще пуснете предишното да си отиде и ще намерите любовта, която заслужавате. Всичко, което в миналото сте дали на другите хора, в този момент ще се върне при вас. Но внимавайте, когато това се случи. Когато хората видят, че сте щастливи, ще се опитат да ви приземят или някакви призраци от предишното ще се върнат още веднъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР