Ето как тялото ви може да ви показва да ограничите

...
Ето как тялото ви може да ви показва да ограничите
Коментари Харесай

Как тялото ви показва, че прекалявате със сладкото?

Ето по какъв начин тялото ви може да ви демонстрира да ограничите приема на захар.
Знаете, че е добре да ограничите захарта в храната си, само че има възможност да консумирате повече захар, в сравнение с си мислите. Ето по какъв начин тялото ви може да ви демонстрира да ограничите приема на захар.Излизат ви пъпки
Консумацията на прекалено много захар може да аргументи поява на пъпки по кожата ви. Проучване, оповестено в Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, сочи връзката сред храната с високо наличие на захар и акнето. Участниците с умерено до тежко акне оповестяват за по-висок банкет на захар спрямо хората с леко или без акне, оповестява „ The Healthy “.
Чувствате се прекомерно изтощени
Ако ядете храни, цялостни със скрита захар и с явно изчезнали протеини, фибри и мазнини – да речем геврек – може да изпитате следобяд енергиен спад. Може би чувствате мощно главоболие или желаете да си легнете. Балансираната и питателна храна предотвратява рухването на кръвната захар от високо равнище на захар до летаргично ниско.
Колапс от отмалялост след подготовка
Получаването на вярното количество сила в тялото ви е ключът към положителната подготовка. Ако упражненията наподобяват все по-трудни и по-трудни, виновността може да е в храната с високо наличие на захар.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР