Ето как това затъмнение ще ви се отрази. На 27 юли

...
Ето как това затъмнение ще ви се отрази.
На 27 юли
Коментари Харесай

„Кървава луна“: Това ще бъде най-дългото лунно затъмнение за столетието!

 00

Ето по какъв начин това затъмнение ще ви се отрази.

На 27 юли ще можем да се полюбуваме на лунно, което ще бъде най-дългото в 21-ви век. То ще трае 1 час и 43 минути, оповестява Mystical Raven.

Затъмнението ще  може да се следи съвсем на всички места по света. Отдавна този летен феномен се назовава „ кървава Луна “.

Затъмнението ще се случи в знака на Водолей, само че ще ни изненада освен Луната: На 27 юли се чака и още едно забавно небесно събитие – опозицията на Марс със Слънцето Червената планета ще се окаже на една и съща линия със Слънцето и  дискът на Марс ще бъде ясно забележим от Земята.

Подгответе се за  тези феномени авансово – ситуацията в обществото ще бъде нервна и даже нападателна. По пътя може да се появят трудности, а  Вселената   ще ни постави  пред обстоятелството, че не всичко зависи от нашите стремежи, и  от време на време е потребно да се подчиним на условия и просто да следим обстановката.

Какво би трябвало да се прави по време на лунното затъмнение?

Лунното затъмнение през юли се разграничава доста от януарското – през лятото  позициите на планетите ще бъдат по-благоприятни в сравнение с през зимата, а  и самото затъмнение ще донесе доста положителни и положителни неща. А опозицията на Марс със Слънцето би трябвало да се преглежда като космополитен бонус,  прибавен към лунното затъмнение – зрелището дава обещание да бъде грандиозно, а ние ще се усещаме в този ден мощни,  енергични и надарени.

По време на лунното затъмнение доста от нашите мисли ще станат материални  – точно на 27 юли ние можем да си направим  верните настройки. Астролозите поучават да не се забързват нещата, само че не се предлага и безучастие.

Можете да употребявате техники за визуализация, обаче, това не може да се случи без фикция и креативно въображение – представете си, че всички ваши съкровени стремежи към този момент са се сбъднали и фантазиите сигурно ще се сбъднат; това е единствено въпрос на време. Трябва да се помни за въздействието на войнствения Марс –  належащо да се вземат решение рационално въпросите и никога не би трябвало да стопираме пред трудностите.

Макар че по време на лунното затъмнение е нежелателно да се води деен живот, на 27 юли природата ще ни направи услуга – този петък е подобаващ за запознанства и доброволно другарство. Основното нещо е да се отървете от егоизма и по-често да се вслушвате в мнението на другари, сътрудници и родственици.

В интервала на цялостното лунно затъмнение, мнозина ще се снабдят с  потребни връзки и ще могат да намерят нови и авторитетни настойници. Полезни и благотворителни дейности – всяко положително дело, свършено в деня на лунното затъмнение ще ни се изплати многократно. Но да се вършат  положителни каузи и да се мечтае за  заплащане е рисково – най-много безкористност!

Емоционалното изгаряне е рисково всеки ден, а по време на лунното затъмнение този недъг  може да срази  както студенокръвния лакомец, по този начин и сензитивния романтик. Ето за какво астролозите предлагат да разпределя силата грамотно и да се откри време за работа, занимания и пълностоен отдих.

Трудът и заниманията на 27 юли би трябвало да бъдат дозирани, само че по въпросите на почивката няма ограничавания. Но би трябвало да се отпускате  с разсъдък – разходките навън са изключително целесъобразни, а физическата интензивност, спортът и интелектуалната активност не трябва да се изключват.

По време на цялостното затъмнение на луната човешкият организъм става изключително сензитивен – човек би трябвало авансово да се погрижи за себе си и да предотврати стресиращите въздействия на този петък. Астролозите поучават да се ускорява имунитетът с витамини и верни артикули. Менюто би трябвало да бъде зеленчуци и плодове, салати и зърнени храни.

В битката против неприятните навици  на първо място ще ви помогне силата на волята, както и  всевъзможни техники, в това число автотренинг и медитация. Но на 27 юли ставаме ненужно чувствителни – спрете да пушите или започнете независима диета,  с цел да не избухнете против някой непосредствен човек.

Какво не би трябвало да се прави по време на лунното затъмнение?

Всяко затъмнение е тип стрес, тъй че свадите и нервните сривове в този интервал се случват доста повече, в сравнение с в естествени дни. Важно е да сдържате страстите и да не се поддавате на провокациите на другите. Мнозина ще решат, че са манипулирани, само че изясняване на връзките – не е излаз от сходни обстановки, това ще докара единствено до кавги и отчуждаване.

В случай на назряващ  скандал на 27 юли не е нужно да се чака гърмеж: астролозите поучават просто да се отдалечите и да изтърпите. Но да задържате всичко в  себе си също е нездравословно и всяка прочувствена стихия изисква излаз – в този петък можете да се  спасите посредством нормални медитации или разходки.

Завистта може да докара до съществени проблеми, и  освен в  нравствен проект – може да зародят главоболие, бодърствуване, нервност и даже нараснало налягане. Така че преди да завидите на  триумф на някой и да се оплаквате от личните си неуспехи, би трябвало да се вгледате в себе си – по време на лунно затъмнение у мнозина се задействат скрити запаси, изостря се и  интуицията, и всеки проблем може да бъде преодолян в границите на няколко минути.

Псувни, проклятия и даже елементарна рецензия към различен човек по време на  лунното затъмнение са изрично неразрешени. Защото  всяка дума, заредена отрицателно, първо ще порази нас, а  след това ще  засегне и нашите близки.

Обидата също не е прелестно възприятие, то ни унищожава от вътрешната страна и ни пречи да гледаме съответно на обстановката. 27 юли е страховит ден за сбогуване на тези, които са ни обидили.

Не забравяйте, че в  този ден Вселената ви се усеща по изключително добър метод!

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Кои сънища предсказват доста значими промени в живота ви?

 

Някои съновидения не пораждат просто по този начин. Те са предвестници на значими събития, тъй че не се предлага да ги игнорирате. В съня освен тялото ни, само че и мозъкът си…

Цялата публикация

Кои планети от Слънчевата система въздействат върху ориста на индивида?

 

Влиянието на планетите на  характера, здравето, и в последна сметка, на ориста на индивида,  не би трябвало да се подценява. Основно  значение имат небесните тела, които съществено ни влияят, а това,…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР