Ето как паветата ни скачат от една улица на друга

...
Ето как паветата ни скачат от една улица на друга
Коментари Харесай

Боил Банов праща проверка за паветата на ул. Отец Паисий

Ето по какъв начин паветата ни скачат от една улица на друга Славчо Атанасов: Пловдив е безконечен, тъй като основаното е останало Министър Банов: Не пипайте паветата от ул. "Отец Паисий "

Специалисти от Инспектората на Министерството на културата ще ревизират за какво се отстраняват паветата от ул. " Отец Паисий " и  на какво съображение в Община Пловдив е взето решение  те да  бъдат сменени с други, които към този момент са извадени от бул. " Васил Априлов " и Коматевско шосе.  Сигналът  е подаден до министъра Боил Банов от някогашния кмет на Пловдив, в този момент депутат от коалиция " Обединени патриоти " Славчо Атанасов. Министърът е уверил Славчо Атанасов, че незабавно  ще разпореди инспекция.

Идеята на кмета Иван Тотев е с паветата от ул. " Отец Паисий " да бъде направена нова  настилка на улиците в Тютюневия град,, тъй като те са с продълговата форма и повече подхождат на бъдещия арт квартал. В сектора от ул. " Съборна " до ул. " Станислав Доспевски " паветата към този момент са махнати. Ремонтът стартира преди няколко дни.

" Недопустимо  е  паветата да се местят от улицата, която попада в архитектурно - историческата зона а града.  " Отец Паисий " би трябвало да си резервира достоверния тип ", безапелационен е  Славчо Атанасов.   " Абсурдно е! Ул. " Отец Паисий " е обвързвана в един отбор със Стария град и  настилката би трябвало да си остане такава, каквато е била поставена преди 80 години. А и не виждам за какво се прави тази рокада ",  възмутено коментира  издателката Божана Апостолова. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР