Ето как Киро Принца спазваше домашния си арестСамо Стоянка си

...
Ето как Киро Принца спазваше домашния си арестСамо Стоянка си
Коментари Харесай

Киро Принца взе за чистачка вдовицата на жертвата си

Ето по какъв начин Киро Принца спазваше домашния си арест
" Само Стоянка си знае какво й е на душата! Горката жена, принудена е всеки ден да вижда индивида, който лиши живота на мъжа й, само че какво да прави, би трябвало по някакъв метод да си изкарва прехраната? ", гневи се пенсионерка от махалата. Допълва, че сърцето й се къса, като вижда облечената от глава до пети в черно и превита на две вдовица да мете пред заведението на Киро Принца. По думите на съседката Стоянка била принудена да се труди за богатството на кръвния си зложелател, тъй като това бил единственият й метод да оцелее.

" Стоянка още не е свалила черната забрадка от главата си и несъмнено всяка заран като я поставя и се вижда в огледалото, проклина ориста си, че е принудена да търпи това ", изяснява комшийката. Според нея вдовицата нямала различен избор, тъй като работата в хотела на Киро Принца й носела приходи освен през дейния летен сезон, а и през " мъртвите " месеци през зимата.

Именно вдовицата Стоянка разкрива, че мъжът й е погубен, а не е умрял от инфаркт, каквато първична версия стартира Киро Принца пред околните на убития.

" Представяте ли си?! Някой искаше в тъмното, където мъждукаше лампичка, аз да помисля, че той е умрял от инфаркт. Да го вземе катафалката и да ми го върнат небрежно в ковчег - да го погреба с мисълта, че си е отишъл от естествена гибел ", показа тогава вдовицата пред уеб страницата " Флагман ". Почернената брачна половинка първа вижда течащата кръв от студеното тяло на брачна половинка си.

" Вцепених се! Как да позволи, че от инфаркт може да избие кръв. Капките ставаха все по-обилни, на плочките се образува локва и стартира да се стича сред фугите ", сподели Стоянка броени дни след убийството на брачна половинка си.

Нелепата покруса се разигра в Стария град на 17 април 2016 година към 21 часа. Тогава мъртвопияният ресторантьор размахвал без причина персоналния си револвер " Зиг Зауер " и стрелял безсистемно във въздуха. Готвачът Никола е покосен в гърба в колата на футболния необут Пламен Копчев. Киро Принца натиснал спусъка, без да желае, и пронизал предната седалка, на която се намирал служащият му.

В началото Копчев и Принца даже не разбрали, че Кольо е мъртъв, защото музиката в колата била усилена до дупка. Едва когато видели, че се свлича на седалката, двамата го извадили на открито и го проснали върху дървената маса пред ресторант " Принц Кирил ", благосъстоятелност на Кирил Христов.

След като излиза наяве, че готвачът е погубен, стартира следствие. Киро Принца е задържан и небрежно пуснат под " домакински арест ". През предишния август обвиняването му бе преквалифицирано в по-леко - непредумишлено ликвидиране. Причина за това станаха балистичната и трасеологичната експертиза, съгласно които кръчмарят не е имал желание да убива дългогодишния си чиновник и другар Кольо. Апелативната прокуратура обаче отхвърля тази теза и постановява на окръжната да изготви обвинителен акт за съзнателно ликвидиране. Делото започва идващия четвъртък (12.04.2018г.).

Киро Принца не изкара и седмица зад решетките. Въпреки че в началото беше упрекнат в съзнателно ликвидиране, той беше пуснат съвсем незабавно под " домакински арест ". Въпреки ограничаващата мярка за неотклонение локални хора го засичаха умерено да се разхожда в региона на заведението си, отвън рамките на домашния си адрес. По думите им, 59-годишният предприемач се държал като че ли нищо не се е случило.

Съседи изясняват, че през цялото лято Киро Принца можел да бъде видян да обикаля свободно Стария Несебър. При установяване на мярката " домакински арест " Христов заявява пред съда, че няма да напуща рамките на лятната си резиденция в Стария Несебър. Той живее на втория етаж над ресторанта, пред който стана убийството на готвача.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР