Ето го и така дългоочаквания отдих от сериозната девешка работа:

...
Ето го и така дългоочаквания отдих от сериозната девешка работа:
Коментари Харесай

Сезонът на зодия Везни: за какво да внимаваме и на кои въпроси да си отговорим

Ето го и по този начин дълго чакания отдих от сериозната девешка работа: сезонът на Везни е тук, с цел да смени фокуса и да ни изведе на друга пътека. Днес, точно с настъпването на есенното равноденствие, слънцето се измества в знака на Везни.

Целият труд, който положихме в сезона на Дева, занапред ще ни се отблагодарява. И макар че Меркурий към момента е в противоположен ход, небесата ще са по-ясни от преди.

Веднага можете да се сетите и за основните думи на този сезон: естетика, баланс, другарство, хубост и връзки. Това е и есенцията на зодия Везни. И като съществен въздушен знак Везни ни дава здрава основа, на която да стъпим, само че в същото време отваря сърцата ни към творчеството и общуването в живота ни, които евентуално сме пренебрегнали до избрана степен в предходния сезон.

Не се опасявайте да излезете от черупката си и да създадете хубост в себе си и към себе си. За някои хора това ще значи да пренаредят стаята си или да сложат нова украса, за други ще бъде нов жанр на обличане, а трети ще извърнат внимание на вътрешната си хубост с курс по говорене пред аудитория или дипломация. Но имайте поради, че това са единствено образци и опциите са съвсем безкрайни. Особено в случай че го вършиме с други хора, в екип, резултатите ще бъдат смайващи.

Добре е да обърнете внимание на връзките в живота си, било то другарски, фамилни, бизнес или сантиментални. Ако го извършите в този момент, ще забележите, че ще е по-лесно от нормално да закърпите някои неточности, които сте позволили, да се свържете с хора, с които не сте говорили от много време или просто да възвърнете салдото с финес.

 илюстрация iStock

За да бъде това сполучливо, е доста е значимо точно в този момент да сортираме думите си деликатно, както и на кого ги споделяме и с кого прекарваме времето си. Везни е нещо като Афродита на зодиака (все отново се ръководи от Венера) и единственият знак, който символизира предмет. Така че ще имате разполагаем нейният потенциал да преценя добре всяка обстановка „ отвисоко “, да мисли преди да приказва и да поддържа връзка на високо равнище.

Всички ще се усещаме по-леки и непринудени, когато се социализираме, тъй че не пропускайте този късмет да извършите нещо занимателно с приятелите си и да посетите културно мероприятие, изложба, спектакъл. Везни обича красивите неща. Само внимавайте да не прекалите, тъй като силата на Везни има наклонността да не помни за личните си потребности и да се потопи изцяло в хората, които я заобикалят.

Като приказваме за потребности, няма по какъв начин да не споменем и фокуса върху любовта и мира, който този сезон вещае. Подходящ миг е да се обърнем към интимните си връзки и да се запитаме по какъв начин се усещаме в тях. Въпросите, които можете да си зададете, са:

♎ Какъв човек ставам към колегата си?

♎ Каква е динамичността ни другарство? До каква степен се балансираме в нея?

♎ Как сътрудникът ми демонстрира, че демонстрира схващане към мен? Как аз, от своя страна, му/ѝ демонстрирам схващане?

♎ Разбираме ли потребностите си взаимно и какво вършим, с цел да ги удовлетворим?

 илюстрация iStock

Тук още веднъж ви призоваваме да запомните, че Меркурий е към момента назадничав, само че и да се възползвате от датата 23-и септември. Тогава планетата още веднъж навлиза в Дева, което ще успокои водите и ще работи в екип със слънцето във Везни. Положението не е съвършено, само че това ще бъде най-хубавият ден за другарство от целия назадничав интервал. Ако ви следва сложен диалог, най-полезно ще бъде да го проведете тогава.

Като цяло, следва един прелестен, приказен и уравновесен интервал , с помощта на дипломатичния знак Везни. Насладете се на хармонията и разбирателството, излизайте повече и не се опасявайте да обичате и да бъдете обичани.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР