Ето го дилъра на дрога, гонил деца в Душото ВИДЕО

...
Ето го дилъра на дрога, гонил деца в Душото ВИДЕО
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция Виктор с дрогата от Душото

Ето го дилъра на дрога, гонил деца в Душото ВИДЕО Заплашват родители, показали дилъра в Душото След гонката с дилъри: Родители на изключителна среща в Душото

Окръжният съд в Пловдив пусна под 18-годишният Виктор Бурнарски, който беше упрекнат в владеене на 1,8 грама марихуана на стойност 13 лв.. Случаят на Бурнарски попадна в медийното пространство откакто угрижен родител подаде сигнал, че момчето е гонило малолетни деца в двора на ОУ „ Душо Хаджидеков “, с цел да търси два пакета марихуана, които оставил на оградата.

Бурнарски беше задържан, само че при осъществения му персонален обиск и претършуване в дома му, не бяха открити опиати, съобщи бранителят му Никола Симеонов. Така казусът се трансформира в казус, защото нароченият за дилър юноша получи обвиняване за владеене на дрога, макар че в него такава не е била открита.

Адвокат Симеонов настоя за налагането на по-лека мярка мярка за неотклонение – гаранция или подписка и акцентира, че момчето е възпитаник в 11 клас и му предстоят изпитвания и оформяне на оценките за годината. „ Ако остане в ареста, то може да се наложи да повтаря годината “, сподели бранителят.

„ Виждаш ли какво причинияваш на родителите си “, попита Виктор арбитър Светлана Станева преди да му даде последна дума. Момчето се разрида и отговори позитивно.

Председателката на правосъдния състав реши, че няма заплаха момчето да се укрие или да извърши ново закононарушение, по тази причина му наложи мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 500 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР