Ето едно чудесно доказателство за това, че целта на всички

...
Ето едно чудесно доказателство за това, че целта на всички
Коментари Харесай

Шофьор от Варна: Целта на всички тези акции не е безопасността на пътя, а наливането на пари в бюджета....

" Ето едно отлично доказателство за това, че задачата на всички тези акции не е сигурността на пътя, а наливането на пари в бюджета...... " Това е написал в групата " Виждам те КАТ - Варна " Явор Митев.

``
реклама
" Започвам с това, че съм извънредно правилен водач. За 25 годишен стаж имам единствено един акт за превишена скорост, във времето, когато бях студент и се мислих за популярен водач. Всички останали наказания, които имам са свързани с административни нелепости от моя страна - забравени документи, пропуснат обзор и така нататък И най-малко милион и половина километра зад тила си.



Очаквах тази честитка. Минах си почтително с 50 км/ч в обитаемото място, керемидите свършиха и си цъкнах автопилота за възобновяване на скоростта. Видях патрулката и въобще не реагирах. Няколко метра зад тях, в храсталаците, видях табелата за завършек на обитаемото място. 

И разбрах.......
Но разбрах за какво няма да се настанят там, където е рисков сектор с данни за чести ПТП-та, или някъде в самото село, а тъкмо там.
Виновен съм, несъмнено. Ще платя санкцията в период и със съответното горчиво възприятие на " умерена " виновност.
А за какво " умерена ", допускам се досещате.
А за тези, които ще ми скочат - да. Плащай си Яворе, като си толкова смотан да караш с 90 в обитаемо място. И Явор ще си заплати.

Но в случай че си мислите, че някой го е грижа за разпилените вътрешности по пътя, грубо се лъжете.
Бюджет пълним, бюджет.... "

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР