Ето един от редките случаи, при които Меган Маркъл и

...
Ето един от редките случаи, при които Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Меган, Хари и тъщата

Ето един от редките случаи, при които Меган Маркъл и принц Хари не бяха център на внимание. По-интересна от тях се оказа майката на американската актриса, която за първи път съпровожда щерка си на формален ангажимент. И го прави, тъй като това е първата независима благотворителна идея на Меган, откакто стана част от английското кралско семейство.

Дория Рагланд поддържа щерка си за представянето на книга с предписания, продажбите от които ще отидат в помощ на фамилиите и жертвите от нещастието при пожара в Гренфел Тауър, Лондон. Тогава починаха над 70 души. Всички разказани кулинарни изкушения са дело на локалната общественост.

Жените, които са претърпели пожара или са изгубили някого в него, постоянно се събират в центъра Al Manaar освен, с цел да готвят благотворително за публичната кухня, а и да се посмеят, да поплачат, да скърбят за жертвите. Така се ражда и концепцията за книгата, която се споделя Together: Our Community Cookbook. Предговорът е написан точно от херцогинята на Съсекс и е в продажба от през вчерашния ден.

Именно във връзка стартирането на книгата Меган, Хари и тъщата участваха през вчерашния ден на събитието, което бе проведено в двореца Кенсингтън. Дори помогнаха за приготвянето на част от рецептите, с цел да се убедят всички какъв брой са вкусни.

А наличието на Дория на това в действителност значимо за Меган събитие бе повече от показателно – за положително и за неприятно, тя ще е компактно до щерка си в това кралско премеждие, разясниха публицисти в английските медии.

Това е първият път, в който двете се появяват дружно на обществено място след сватбата през май месец. „ Здравейте, аз съм майката на Меган “, споделяше Дория на част от гостите, с които се запознаваше. Що се отнася до Хари, явно той и тъщата се схващат доста добре, тъй като от самото начало усмивката не слизаше от лицето му.

Вижте фотоси в галерията ни, където детайлно може да разгледате и тоалета, който бе избрала брачната половинка на Хари за събитието – черна пола на Misha Nonoo, топ на Tuxe и синьо палто на Smythe с цена 956 британски лири.

Снимки може да видите ТУК!

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР