Ето че вече усещането за пролет витае във въздуха и

...
Ето че вече усещането за пролет витае във въздуха и
Коментари Харесай

Nike - оригинален дизайн от премиум бранд. Вижте какъв модел обувки да изберете този сезон!

Ето че към този момент чувството за пролет витае във въздуха и е време да презаредим сбирката си от кецове и маратонки - несъмнено най-удобните обувки, които всяка жена има.

За да ви вдъхновим за идния сезон, дружно с, направихме селекция от няколко модела, които сигурно ще ви харесат. В последните години спортно елегантният жанр господства в модата, тъй че ще можете да носите новите си кецове с каквото си пожелаете. Важното е да бъдете смели, да експериментирате с дрешника си и да го обновявате от време на време.

Класически бели Найкове

Можем самоуверено да назовем класическите бели Найкове кецовете на пролетта. Те отиват на всичко - можете да ги носите с дънки, с пола, с рокля, та даже и с ултра модерните мъжки костюми, които виждаме в последно време в дамските сбирки, даже и с! Без подозрение белите кецове са един от най-важните съставни елементи на всеки съвременен дрешник, тъй че наложително се сдобийте с нов модел за пролетния сезон.

Nike Air Force 1 за девойки, които стъпват самоуверено

Nike Air Force 1 е модел, който се появява на пазара още през 1984 година и се трансформира в обичания модел на младежите от Харлем в Ню Йорк. Носят името на Air Force One - самолетът, който транспортира американските президенти, а в наши дни участват в дрешника на всички девойки, които не се тормозят да стъпват самоуверено. Тези маратонки съчетават в себе си духа на остарялото време с чувството за непреходност, като по едно и също време с това са и осъвременени, тъй че да отиват на всичко във вашия дрешник.

Nike W Blazer Low '77 с пъстър акцент

Може би ще ви изненадаме, като ви кажем, че Nike W Blazer Low '77 в действителност е един от първите модели баскетболни обувки създавани в миналото. В наши дни те несъмнено не участват на игрището, само че по това време този вид обувки са били извънредно съвременни. Ние пък ви предлагаме тази пролет да разцъкате с едни цветни W Blazer Low '77, които могат сполучливо да ви заведат денем за сладолед, а вечер на коктейли. Те са снабдени със смели цветови елементи и ви карат да се усмихнете единствено като ги погледнете. Кой не би желал тъкмо тези маратонки за себе си?

Nike Crater Impact - нежни към теб и природата

Последният модел, който ще ви покажем, носи името Crater Impact и с мисъл за чистотата на природата е направен от 25% рециклируеми материали. Маратонките са леки, с съвременен дизайн и извънредно комфортни за дългите пролетни и ароматни разходки, които ни предстоят напълно скоро. Монохромната им същина ги прави подобаващи за всевъзможен вид облекло, въпреки всичко комбинацията от черно и бяло отива на всичко.

Сигурни сме, че селекцията която подбрахме за вас дружно с obuvki.bg, ще ви въодушеви за нови пролетни завършения, в които самоуверено да изразите себе си, своя жанр и лъчение. Всяко момиче постоянно има място в дрешника си за още един чифт незаменими найкове, нали?

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР