Ето че вече сме в периода на силната и същевременно

...
Ето че вече сме в периода на силната и същевременно
Коментари Харесай

Астро прогноза за седмицата: слушайте интуицията и сърцето си, но се пазете от измами


Ето че към този момент сме в интервала на мощната и в същото време нежна сила на сезона на Рибите и към този момент е време да обърнем взор към вътрешния си, нравствен свят, отбелязва Вихра в своята седмична астрологична прогноза за предаването „ На кафе “.

Рибите са последният знак в зодиака и като подобен съчетават в себе си всички уроци, които сме научили по време на целия цикъл на Слънцето през 12-те зодии.

Затова и в този момент е доста подобаващ миг да се вслушате в интуицията си и вътрешния си глас. До 20-и март, когато Слънцето ще напусне знака Риби, използвайте времето, с цел да прегърнете прошката, любовта и състраданието в връзките си.

Периодът е изключително удобен за водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.

Освен това през вчерашния ден Луната влезе с знака на прочувствения Рак и през днешния ден, дружно с въздействието на Юпитер, продължава да разсънва интереса ни към нашите близки, дома и фамилията.

Не се изненадвайте, в случай че в сряда не сте изключително продуктивни, тъй като тогава Луната ще бъде без курс. Не започвайте нищо ново, тъй като такива инициативи нормално не са дълготрайни и сполучливи, предизвестява още Вихра.

В сряда Луната към този момент ще бъде в Лъв, по тази причина внимавайте с егото и драматизма. Сред 17 часа ще има под напрежение аспект на Луната с Плутон, което ще се усети надълбоко прочувствено от по-чувствителните хора. Не изпадайте в крайности и не се поддавайте на инстинктите си.

В четвъртък любовниците на зодиака – Марс и Венера, се съединяват в знака Водолей. Това е астрологично събитие, което се случва един път на всеки две години. Това обединение на мъжката и женската сила ще донесе интервал на тествания в връзките, в случай че те са нестабилни.

Ако обаче връзките са хармонични, те могат да се задълбочат по най-благоприятния метод. Ако пък търсите любовта, имайте поради, че тя може да ви се случи изцяло ненадейно. Не е изключено с помощта на Водолея да изпитате неочаквани усеща към човек, който сте считали единствено за другар.

В петък Меркурий също минава в Риби и това ще ни направи още по-деликатни и топли в общуването. Важно е обаче и да внимавате да не станете жертва на заблуди, илюзии и измами. Най-внимателни би трябвало да бъдат Близнаците, Девите и Стрелците.

В събота ни чака Пълнолуние в знака на Девата – съвършен миг да изчистите от живота си всичко, което не ви е належащо. Какво тъкмо да чакаме от съботната цялостна Луна съгласно астролозите, ще разкрием в края на седмицата.

Пълната астрологична прогноза на Вихра в „ На кафе “ вижте във видеото горе. А в случай че към момента не сте разбрали какво ви чака съгласно зодията до неделя, прочетете нашия специфичен седмичен хороскоп тук:
 Седмичен хороскоп за 19-25 февруари  Седмичен хороскоп за 19-25 февруари  Седмичен хороскоп за 19-25 февруари  Седмичен хороскоп за 19-25 февруари
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР