Ето, че се случи! Доживяхме най-после 100 дни да съм

...
Ето, че се случи! Доживяхме най-после 100 дни да съм
Коментари Харесай

„Дневник за властта“: Про100 Киро Фишек – „Никой не е над закона, освен аз!“

Ето, че се случи! Доживяхме най-сетне 100 дни да съм prime minister. Никой различен не е реализирал толкоз доста като нас от 1944 година до момента – имаме опашки за бензин и хранителни артикули като при Жан Виденов, война като при Иван Костов, бежански поток по-голям от този при Бойко Борисов. Вкарваме хора в ареста единствено с устно разпореждане като Тодор Живков! Направихме държавно управление като на Царя и Станишев, но по две. Успяхме! Обаче цените на тока при мене са невъобразим до момента триумф!

А, като споделих Жан Виденов – ми и той като нас през днешния ден има мотив да почерпи. Ударихме 100-така баш на неговия birthday. Ми това си е гаранция за триумф! Ха-ха.

Пиша на the boss: За празника ни сме ти измислили топ подарък с Бойко. Зарята е от теб!

Toй ми връща емотиконки череп, пура и торба с пари.

Много добре ни се получи, че трябваше някак да замажем тоя фарсмажор на Корнелия. Лорер за малко да спре развиването на нововъведенията, по този начин се ядоса. Ама чисти сметки – положителни другари! Но пък аз съм доста удовлетворен по какъв начин си подават топката Българска социалистическа партия и Демократична България – ми това е „ А “ тимът!

Както споделят в United States, огромна рецесия се покрива единствено с друга даже по-голяма рецесия. Wag the dog! И защото война към този момент има, взехме решение да организираме зрелища. Ами да – нали хората желали самун и зрелища. За хляба не подсигурявам, нали с Линда не ядем глутен.

Оказа се, че за 100 дни сме останали съвсем първа политическа мощ, само че както вика Наско Културата – ние дори не сме партия.

Лена вика да пуснеме оръжието за всеобщо заличаване Nasty да каже, че той е преброил, че сме най-малко 25 % от горната страна и готово. Плюс това никакви такива митинги и майки няма да поносим да ни подвигат звук под прозорците. Който вика няма да получи нищо друго, с изключение на пет години затвор. Рече и отсече Асен.

Корнелия ми написа: Дай да им спрем Facebook на тея, виж Путин по какъв начин добре му се получава, а? Може и социологията да забраним – единствено моят Калоян и твоят Настимир ще оставим като официози. Ще ги кръстим организация за изследване и разбори „ ВОЛТРЕГОН “.

Сега обаче с тея арести на Бойко и Асен ми се сърди Херо, тъй като пък никой не схванал, че военният министър на United States бил тука…

Лена ми препратила писмо от Harvard Univesity, доста благо! Отварям и чета: Black lives matter!

А, за войната да кажа, забравих – ами аз не мога да се разкъсам. Няма нищо по-лошо от ядосана жена, ей! Питате ли ме какво ми е – Диана ли да чувам, Лена ли, Корнелия ли, Херо ли, или Асен ли …

Пиша смс на Жан: Happy Birthday to us!

Та чета си аз социологията, че цените на храните били взривили доверието към нас. Цените били като нуклеарен гърмеж. Е, аз нали по тази причина купих за 4 милиона йонни таблетки, бе!

Звъня на Херо, затваря ми.

Добре, че пристигна в точния момент Бойко - довел ми е служителите на реда в кабинета. Че нали прочетох в Google, че the boss преди две години във Фейсбук написал едно нещо, за което, в случай че се окаже правилно, ме води до догатката, че има корупционни дейности.

Викам: Пишете! И те пишат: „ След вчерашното събитие аз имам терзание, че в случай че засегнатите лица се снабдят с информация за тези нови събития има риск те евентуално да повлияят на обективното разследване… “

Готово. Само за под час диктовка в кабинета ми свърших работата на Прокуратурата, Следствието, че и на Европейската прокуратура. Само нека някой не им каже, че то всичко тече в тая страна.

Пиша му на the boss: Днес е прекрасен ден!

Обаче единствено за „ 24 часа “ бях воин в очите на шефа и Мата Хари! Май трябваше да изпратим авансово кюлчета и пачки на Бойко, но вместо това на нас ни изпратиха всякакви евродепутати да ми държат сметка.

А аз им крещя: „ Ми аз ги пипвам, ма те ги пускат! “ И незабавно пратих Лена да даде взаимно изказване за язовирите и ББР.

Пак в кабинета ми, де, че в последно време навънка доста шумно стана. Ама аз да не съм вчерашен – никой не е над закона, с изключение на аз! Ми нали цяла Конституция наруших и отново ме направиха Prime minister. Ха-ха.

Обаче Урсула и Неофит cancel-нали поканата ми….

Пиша на Асен, той ми праща селфи с Херо и сърчице.

Звъня на кръстника ни насреща, затваря ми.

Получавам смс: Dnes e hubav den!

Про100 ХараКиро
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР