Ето че отново дойде време за любимата ни романтична прогноза.

...
Ето че отново дойде време за любимата ни романтична прогноза.
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Ето че още веднъж пристигна време за обичаната ни сантиментална прогноза. Научете още в този момент какво ще ви се случи в любовта през идващите 7 дни:

Овен

Скъпи Овни, предстоят ви неповторими сантиментални мигове, а обичаният ви човек ще ви покаже какъв брой доста държи на вас. Необвързаните представители на зодията ще имат разтърсваща среща и е доста евентуално тя да бъде с огромната им обич. 

Телец

Скъпи Телци, ще настъпят огромни промени в любовния ви живот. Обвързаните от вас ще би трябвало да вземат доста значимо решение за връзките с половинката си. Тези, които към момента търсят любовта, ще имат шанса да открият, тъй като им следва изненадващо събитие. 

 жена, мъж

Близнаци

Скъпи Близнаци, тази седмица е добре да прекарате повече време с колегата си, тъй като звездите вещаят магични моменти за вас. Необвързаните представители на зодията ще бъдат във вихъра на флиртовете - внимавайте, тъй като някой е твърдо решен да ви завоюва вечно. 

Рак

Скъпи Раци, не се предавайте, тъй като тази седмица някои от вас ще стартират нова връзка, за която обаче ще бъде нужно самообладание. Обвързаните от вас ще би трябвало да поговорят с обичания човек за проектите си за бъдещето - в този момент е съвършеният миг, съгласно звездите.

 

Лъв

Скъпи Лъвове, доста от вас ще имат потребност от огромна смяна в любовта - бъдете рационални и помислете какво би ви направило щастливи в сантименталния живот. Някои ще скочат в нова връзка, а други може би ще стартират любовна спекулация.

 мъж, жена

Дева

Скъпи Деви, сега жадувате да срещнете човек, който да ви направи щастливи, само че първо помислете какъв би трябвало да бъде той. Обвързаните представители на зодията имат идеалната опция да обсъдят всичко, което ги тревожи, с половинката си. 

Везни

Скъпи Везни, в този момент е вашето време, а интервалът е отличен за любовния ви живот. Силата на зодиакалния ви знак ще подкрепи връзката ви, а тези, които към момента не са срещнали половинката си, ще имат главозамайващо запознанство, което ще се появи в най-неочаквания миг. 

Скорпион

Скъпи Скорпиони, през идващите дни ще бъдете доста по-емоционални и изключително чувствителни към вашия сътрудник. Предстоят ви красиви мигове дружно, както и диалози по значими тематики за връзката ви. Необвързаните представители на зодията ще срещнат човек, който ще ги накара да повярват още веднъж в същинската обич. 

Стрелец

Скъпи Стрелци, тази седмица ще плувате в море от пристрастеност, време е да очаровате половинката си, а за какво не и да подготвите сантиментална изненада. Необвързаните от вас ще се насладят оптимално на свободата си. 

Козирог 

Скъпи Козирози, не забравяйте кои са целите ви във връзка с любовта и не ги подценявайте поради никого. Необвързаните представители на зодията ще срещнат остаряла обич, на която е добре да дадат втори късмет. 

 мъж, жена

Водолей

Скъпи Водолеи, напоследък научавате значими уроци в любовта и през идната седмица този интервал ще завърши. Не прибързвайте във връзка с обичания си човек, а по-скоро оставете сърцето да ви води. Необвързаните от вас ще получат непредвидена покана за среща. 

Риби

Скъпи Риби, ще имате шанса да споделите най-дълбоките си усеща и мисли с колегата си. Ще изживеете прелестна смяна в връзките, която ще даде нов подтик на връзката ви. Тези от вас, които към момента търсят любовта, ще имат късмет за начало на връзки, само че никога на бързайте, а оставете всичко да се развива постепенно и естествено. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР