Ето, че независимо колко нагазиш лука, статусът ти ултра-интернет-звезда надделява

...
Ето, че независимо колко нагазиш лука, статусът ти ултра-интернет-звезда надделява
Коментари Харесай

Логан Пол с втори пълнометражен филм

Ето, че без значение какъв брой " нагазиш лука ", статусът ти ултра-интернет-звезда надвива и въпреки всичко става твоето.

Тази седмица напълно изненадващо в YouTube се появи вторият пълнометражен филм на Логан Пол " The Thinning: New World Order ".

surprise https://t.co/f6v5NEtc4c
— Logan Paul (@LoganPaul) October 17, 2018

След като в самото начало на годината разгласява видео на обесил се човек и си навлече брутална рецензия, Пол бе оповестил, че реализирането на въпросния филм, както и доста други планове за милиони, ще бъдат " замразени за неустановен интервал ".

Явно в речника на Пол това значи десетина месеца.

 YouTube със съществено наказване за Логан Пол
YouTube със съществено наказване за Логан Пол

Това може да му коства до 400 000 $ загуба на месец

За наше голямо отчаяние филмът е наличен единствено за консуматори на YouTube Premium, а услугата към момента не е дейна в България. Но пък сме сигурни, че напълно скоро ще " цъфне " в родните торент тракери, както и на други сиви места в мрежата.

Дотогава можем да се полюбуваме на филмовия откъс на продукцията на YouTube, в която Пол заема ролята на бунтовник, подготвен да изобличи корумпираната система на държавното управление.

Действието се развива в анти-утопична действителност, в която броят на популацията се поддържа посредством годишен тест, който учениците държат. Ако се провалят на теста, биват екзекутирани от страната. Това е.



В IMDB филмът е жигосан с не толкоз влиятелната оценка от 4.8 . Звучи ни рационално, само че ще запазим финалното си мнение за откакто изгледаме цялата лента.

 Колко пари направиха Логан Пол и KSI от мача си
Колко пари направиха Логан Пол и KSI от мача си

Влогъри изкарват милиони от бокс
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР