Ето, че настана време да узнаем първите два полуфиналиста в

...
Ето, че настана време да узнаем първите два полуфиналиста в
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Какво ще се случи на дербито Барселона - Манчестър Юнайтед

Ето, че настана време да узнаем първите два полуфиналиста в тазгодишната акция в най-елитната футболна клубна конкуренция – Шампионска лига. Честта да дефинират първите два отбора ще имат тимовете на Барселона и Манчестър Юнайтед, както и двойката сред Ювентус и Аякс Амстердам.
Тук в идващите редове ще опитаме да създадем тотална футболна дисекция на идния мач сред Барселона и Манчестър Юнайтед. Каталунският гранд завоюва триумф с 1:0 като посетител на „ Олд Трафорд”, а реваншът подготвя да е повече от отворен. Ето и футболните прогнози за дербито в най-комерсиалния клубен шампионат:

Сигурен залог
Преднината на испанския исполин ще предразположи отборът на Оле Гунар Солскяер да се „ поотвори” и да потърси гол, с който да обезврежда превеса на Барса. Историческите обстоятелства обаче сочат, че Юнайтед, когато гостува на Барселона, то англичаните в никакъв случай не са си тръгвали спечелили. В най-голямата спортна конкуренция двата тима на „ Камп Ноу” са се срещали пет пъти, като в три от тях триумфът остава в Каталуния, а два пъти (през 1998-а и 2008-а) срещите приключват наедно. Кадровите проблеми за норвежеца още веднъж ще наранят силата на британския отбор, който ще би трябвало да се бори против най-хубавото, изложено от Ернесто Валверде.
Прогноза : Барселона да победи Юнайтед – 1,36 коефициент.
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни
залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
Рисков
залог
Аз персонално бих потърсил пазара равенство/Барселона във вторник вечер. Причината е, че считам, че срещата ще започва по същия метод, както двата тима подходиха в първия мач в Манчестър – Барселона ще е по-активният тим, но Юнайтед ще разчита на добра игра в отбрана, с която да обезврежда опитите на „ блаугранас” да означи гол. Подходът на англичаните може да спомогне двата тима да се приберат на почивката при тъждество, само че през второто полувреме, искат-неискат, ще би трябвало да погледнат самоуверено към вратата на Марк-Андре тер Стеген.
Именно там Барса може да удари неприятно съперника, който ще би трябвало да пробва да означи, а по този начин отбранителните функционалности на тима ще придобият уязвимост, която Барса добре ще може да употребява. Коефициентът от 4,00 е повече от добър и наподобява изцяло резонно точно сходен сюжет да забележим в столицата на Каталуния.

Прогноза : равенство/Барселона – 4,00 коефициент.
Корнери: над 10,5
Първата среща сред двата отбора предложи равнодушен и противен футбол след първите 15 минути от дуела, като Юнайтед след позволения гол ловко затваряше фланговите дейности на испанския си противник. Този път обаче ще пристигна моментът, в който мачът ще се открие, а точно това ще разреши на крилата на двата тима да се засилват и зареждат с нужните центрирания и диагонални подавания своите сътрудници на върховете по офанзивите на двата отбора.
Шестте корнера в първата среща залъгват доста, че двата тима не употребяват този съставен елемент в играта си, за да санкционират съперника. Средният индикатор на Барселона по този индикатор вкъщи е 9,94 ъглови удара. Като посетител цифрата за Юнайтед е още по-сериозна – 9,53. Как да мислим тъкмо, че шестте корнера в първия полуфинал са разумни?
Прогноза : Над 10,5 корнера – 2,38 коефициент в 7777.bg
Не толкоз сигурен
залог, само че може да се комбинира с нещо настрана – двата тима да отбележат гол
Прогнозата ми за дуела сред двата отбора също се свежда до това, че и двата отбора ще се разпишат в противниковата врата. Колкото и абсурден да бе осминафинала на Юнайтед след загубата с 0:2 от ПСЖ, англичаните съумяха да санкционират парижани с гол още в първите две минути. Подходът на „ алените дяволи” на „ Камп Ноу” няма да бъде по-различен от мача в Париж, а Барселона е позволил цели 31 гола в своята врата в Ла Лига. За информация „ колебливият” Реал Мадрид е инкасирал 38 попадения.
Същевременно е мъчно да повярваме, че и Барселона няма да се разпише във вратата на Юнайтед, което съгласно мен ще се случи още първото полувреме.
Прогноза : двата тима да отбележат гол – 1,70 коефициент в 7777.bg
Специален
залог: Суарес да означи два или повече гола
Големият нападател на Барселона Луис Суарес бе в основата на единствения гол за отбора в Англия, откакто засече центриране по диагонала с глава, а рамото на Люк Шоу прати топката във вратата на Давид де Хеа. Все отново „ Ел Пистолеро” е състезател, който обожава огромната сцена и мачовете със сериозните противници. Кариерната му история пък сочи, че неприязънта към този тим също е налице. Лучо бе в основата на всичко най-интересно, което Барса сътвори в северозападна Англия предходната седмица, само че тук има измама. Суарес няма гол в най-голямата конкуренция за Барселона от 1308 дни, или другояче казано – 1601 изиграни минути. Последният гол на Суарес в ШЛ датира от равенството с Рома 1:1 през септември 2015-а година.
Вярвам, че Суарес ще даде всичко от себе си, с цел да порази огромния зложелател на предходния му тим – Ливърпул. Желанието, с което урусът играеше по време на мача в Англия, бе голямо, а във вторник от 22,00 часа няма да бъде по-различно.
Прогноза : Луис Суарес да вкара най-малко два гола – 6,00 коефициент в 7777.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР