Ето че краят на 2022-ра вече се вижда, но кой

...
Ето че краят на 2022-ра вече се вижда, но кой
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Ето че краят на 2022-ра към този момент се вижда, само че кой сподели, че не е допустимо да срещнете любовта тъкмо в последната седмица? Това ще се случи на някои от зодиите, а други - ще имат страхотни сантиментални прекарвания и ще научат значими уроци. Нека да забележим какво ви чака, съгласно звездите:

Овен

Овни, следва ви страхотна седмица в любовта, като кулминационната точка на прелестните ви прекарвания ще се случи тъкмо в последните 2 дни от годината. Тогава обвързаните ще получат невероятна изненада от половинката си, а свободните представители на зодията ще срещнат нов човек, който ще ги омае за дълго време. 

Телец

Телци, ще имате доста хармонична седмица във връзка с любовта. Ще получите топло и красиво самопризнание от половинката си, а тези, които към момента търсят сътрудник, ще имат опцията да го срещнат навръх Нова година. Защото тогава чарът им ще притегля всички. 

Близнаци

Близнаци, въпреки и температурите на открито да са ниски, ще имате доста гореща седмица. Ще привлечете буен сътрудник и е прекомерно евентуално връзките ви да прераснат в красива обич през 2023-та. Обвързаните представители на зодията също ще горят в пламъка на любовта и ще градят проекти за бъдещето с половинката си. 

 мъж, жена

Рак

Раци, благодорно ви завиждаме, тъй като съгласно звездите, ви чакат дни, преливащи от романтика. Любимият ви човек е подготвил разтапяща изненада за вас, а тези, които към момента не са обвързани, ще имат запознанство още при започване на седмицата.

Лъв

Лъвове, тази седмица ще изпитате пристрастеност, каквато не сте от дълго време. Очакват ви доста флиртове, тъй като в този момент харизмата ви е още по-силна. Някои от вас даже ще се трансфорат в причина за конкуренция измежду обожателите. Обвързаните представители на зодията ще имат сладки мигове с обичания човек. 

Дева

Деви, чакат ви дни, изпълнени с наслада и обич до края на годината. Тези от вас, които към момента търсят специфичния човек, несъмнено има късмет да го срещнат даже още в понеделник. 

Везни

Везни, през идната седмица обърнете особено внимание на връзката си и обсъдете с колегата какви ще бъдат проектите ви след Нова година. Свободните представители на зодията ще се радват на вниманието на загадъчен любовник, който следва да се разкрие и да признае възприятията си към вас.

 мъж, жена

Скорпион

Скорпиони, през идващите дни ви следва събуждане - доста от вас ще си дадат равносметка за любовния живот и ще схванат какви са упованията им от колегата. Необвързаните пък ще се радват на флиртове и неангажиращи занимания. 

Стрелец

Стрелци, време е да се отпуснете и да не обмисляте любовната обстановка към вас, а просто да се наслаждавате. Някой се бори за вниманието ви и несъмнено предстоят забавни дни за вас.

Козирог

Козирози, стартира нова глава от любовния ви живот. Някои от вас ще подхващат идната крачка в връзките си с обичания човек, а други - ще стартират връзка тъкмо в последните дни на 2022.

 мъж, жена

Водолей

Водолеи, звездите са се наредили съвършено тази седмица и наподобява, че ще имате приказни сантиментални прекарвания. Някои от вас даже ще срещнат нов човек, който бързо ще успее да плени сърцето им. 

Риби

Риби, предстоят ви нови запознанства тъкмо в последните три дни от годината. В живота ви ще влезе човек, който бързо ще завоюва доверието ви, а по-късно и любовта ви. Обвързаните представители на зодията ще имат доста радостни мигове. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР