Ето 7 трика за четене на езика на тялото на

...
Ето 7 трика за четене на езика на тялото на
Коментари Харесай

7 трика, с помощта, на които ще можете да „четете“ всеки

Ето 7 трика за четене на езика на тялото на хората, с цел да можете да разберете какво в действителност споделят те с невербална връзка:

1. Бъдете наясно по какъв начин приказват.

Положителните способи за връзка включват говорене с еднакъв звук и същата скорост на речта, която употребявате. Това също е позитивен знак, когато някой може да показа с вас смях и в действителност да има откровен и прелъстителен тон в гласа си.

От друга страна, негативните способи на говорене включват говорене доста по-силно, по-меко, по-бързо или по-бавно от вас. Ако гласът им звучи нестабилно или треперещо, те може да не мислят точно това, което ви споделят на глас.

2. Забележете какво носят.

Хората, които в действителност се интересуват от вас, вършат всичко допустимо, с цел да създадат продължително и позитивно усещане. Дрехите им нормално ще бъдат спретнати и подредени, а косата им също ще бъде поддържана.

Някой, който не се интересува, постоянно ще наподобява нервиран, тъй като в действителност не се интересува от усещането, което ще остави след вас. Старата сентенция „ Облечете се за триумф “ е елементарен метод да запомните, че хората в действителност съдят другите по външния им тип. Независимо дали е вярно или неверно, това се случва.

3. Забележете дали взаимодействат с вас по позитивен метод.

Когато хората се отнасят позитивно с вас, те могат да изразят сигнали от езика на тялото, които го демонстрират. Те могат да гледат очите ви, до момента в който приказват, да се навеждат към вас или да ви допират деликатно, с цел да подчертаят точка.

4. Измервайте дали наподобяват незаинтересовани или разсеяни.

Отрицателните сигнали включват взор настрана, когато би трябвало да слушат, кръстосване на ръце, непрекъснато трептене или потупване по крайници, пречистване на гърлото или прозяване.  Това може да е симптом на съмнение, яд, отчаяние, досада или липса на самочувствие.

5. Практикувайте да наблюдавате хората.

Най-добрият метод да научите повече за езика на тялото е да прекарате известно време в наблюдаване на хората. Като осъзнаете по-добре метода, по който другите реагират на избрани обстановки, ще бъдете по-добре готови да поддържате връзка дейно.

6. Запомнете: всеки има собствен личен спокоен сигнал.

Чудесен метод да станете по-съгласувани с тези сигнали е да отделите време, с цел да разберете какво издава всеки.

7. Станете наблюдателни.

Независимо дали в супермаркета, църквата или в мола, наблюдавайте метода, по който хората демонстрират своите секрети сигнали. Това ще ви помогне доста в дешифрирането на езика на тялото в персоналните ви обстановки.

Четенето на езика на тялото е значим метод да разберете какво в действителност споделят хората. Също по този начин може да ви помогне да изградите позитивни и дълготрайни връзки. Използвайте тези препоръки постоянно, с цел да ви помогне да откриете тайното значение на езика на тялото и да станете занаятчия на връзка с другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР