Ето 10 книги – фаворити на президента Доналд Тръмп, като

...
Ето 10 книги – фаворити на президента Доналд Тръмп, като
Коментари Харесай

Тръмп избра 10 книги

Ето 10 книги – любимци на президента Доналд Тръмп, като всички те имат една обща тематика.

1. „ Вярата на Доналд Тръмп: Една духовна биография “ от Дейвид Броуди и Скот Ламб
Авторите пишат: „ Ясно е, че Бог употребява този човек по метод, по който милиони хора в никакъв случай не биха могли да си показват. Но Бог си знае работата и това е задоволително “.
Отзивите: „ Свещени нелепости! “ Лос Анджелис Таймс
„ Една доста забавна книга. Насладете й се! “ Доналд Тръмп

2. „ Tръмпономика: Америка от вътрешната страна и първият проект за възкръсване на нашата стопанска система “ от Стивън Мур и Артър Б. Лафер, доктор по стопанска система
Авторите, са стопански съветници на Тръмп от 2016 година и към момента са членове на неговия стопански съвещателен съвет. Те пишат: „ Никога Тръмп не е правил фантастични грешки… Не, той не „ унищожи международната стопанска система „. Не, той не разруши фондовата борса. Не, при нас няма криза “.
Отзивите:
„ Двама доста надарени мъже преди малко приключиха една невероятна книга за моите стопански политики “ Доналд Тръмп

3. „ Руската машинация: Незаконната скица за доказване на невинността на Хилари Клинтън и лъжливите обвинявания за изборните резултати на Доналд Тръмп “ от Грег Джарет
Правният анализатор на Fox News проверява „ сътрудниците на Хилари Клинтън от дълбоката страна “, които, както той твърди, са уволнения началник на ФБР Джеймс Коми и специфичния прокурор Робърт Мълър.
Отзивите:
„ В отбрана на Тръмп, Джарет прави редица изказвания, които ни карат да си повдигнем веждите “.
„ Наистина Руската машинация и Ловът на вещици е нелегално стартирана от хора, които към този момент са се опозорили. Страхотна книга! “ Доналд Тръмп

4. „ Лъжци, утечки и либерали “ от арбитър Джанин Пиро
Пак водещ от Fox News предлага още един разбор на „ заговорът на силите на дълбоката страна, ориентиран против волята на американския народ “. Извършителите, написа тя, не се лимитират единствено до ФБР, Националната организация за сигурност, Пентагона, Холивуд, „ подправените медии “, Демократическата партия, Надзорният съд на Съединени американски щати върху външното разузнаване и някои републиканци.
Отзивите:
„ Нашата велика съдийка Джанин Пиро пусна новата си фантастична книга. Купете я! “ Доналд Тръмп

5. „ Защо се борим “ от Себастиан Горка
Крайнодесният някогашен консултант от Белия дом и блогър в уеб страницата Breitbart е освен угрижен от офанзивите против Тръмп, само че и от заканите против юдейско-християнската цивилизация, инспирирани от джихадисти, комунисти, от Китай или от „ утрешната незнайна опасност “.
Отзивите:
„ Много надарен човек, който познавам добре, до момента в който работеше в Белия дом, преди малко пусна една отлична книга… Много положително четиво, от което може доста да се научи! “ Доналд Тръмп

6. „ Случаят Тръмп “ от Виктор Дейвис Хансън (публикувана през 2019 г.)
Неприемливият закостенял историк и постоянният помощник на Fox ни показва „ същинската история за това по какъв начин Доналд Тръмп стана един от най-успешните президенти в историята и за какво в този момент Америка се нуждае от него повече от всеки път “. Той твърди, че Америка страда от очевиден расизъм към белите и също ни предизвестява за заплахите от испаноезичните имигранти. Та-Нехиси Коутс упрекна създателя в „ расизъм “.
Отзивите:
„ Той написа книгата „ Втората международна война “, а скоро излиза и новата му книга, наречена „ Случаят Тръмп “. Препоръчвам и двете. Доналд Тръмп

7. „ Луди политици: Поддържане на здравия разсъдък в един свят отиващ към полуда “ от Джина Лоудън
Коментаторът на Fox News Шон Ханити написа увод към тази книга, чийто създател твърди, че има научни доказателства, че Тръмп е „ най-стабилно мислещият човек, който в миналото е заемал Белия дом “. Нейните искания, че има докторска степен по логика на психиката, са сложени под въпрос.
Отзивите:
„ Излезте и си купете тази книга през днешния ден – едно отлично четиво! “ Доналд Тръмп

8. „ Корабът на глупците “ от Тъкър Карлсън
Още един коментатор на Фокс, ориентиран към по-широк кръг от врагове, от „ егоистичната ръководеща класа “. Той показва водача на републиканците в Сената Мич Макконъл, Марк Зукърбърг от Фейсбук и Джеф Безос от Amazon. Той ни внушава, че даже Тръмп да е „ пошъл и неграмотен “, това е неизбежния резултат от подценявания закостенял популистки яд. Белите националисти го обичат, а Тръмп натрупа непрестанно точки от своите изобличителни речи пред Фокс.
Отзивите:
„ Поздравления за Тъкър Карлсън за огромния триумф на книгата му „ Корабът на простаците “. Тя просто е номер едно! “ Доналд Тръмп

9. „ Великият протест “ от Салена Зито и Брад Тод
Това е същинска книга, с отчети от място и разбор на данните. Авторите са консервативна кореспондентка и републикански пълководец за водене на изборни акции. Те са се пробвали да схванат по какъв начин Тръмп е нараснал възможностите си.
Отзивите:
„ Много може да се споделя за нашата велика изборна победа. Забравените мъже и дами към този момент не са забравени! “ Доналд Тръмп

10. „ Брифинги: политика, преса и президент “ от Шон Спайсър
Бившият прес секретар на Белия дом познава действителния живот в Белия дом с президент, податлив да изригне или да предизивика стихии със своите туити, където задкулисието и теча на поверителни сведения са нормални.
Отзивите:
„ Прилича на книга, написана от член на фамилията, опитващ се да скрие една корист “ Гардиън
„ История, разказана от сърце и с знания. Наистина е добра, купете я! “ Доналд Тръмп

Посочи ги в Туитър


Президентът утвърди най-малко една дузина книги през предходната година, макар че, когато става въпрос за четене на книги, Доналд Тръмп твърди: „ Нямам никакво време “. Но всички те имат едно общо нещо. Президентът направи, най-малкото 10 персонални рекомендации в Twitter през 2018-а за книги, написани от неговите поддръжници и поддръжниците на десните и крайнодесните, и които той дефинира за „ отлични “, „ фантастични “ или „ велики “.

(Превод за “Труд ” Павел Павлов)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР