Ето 10 индикатора, които ще ти помогнат да се върнеш

...
Ето 10 индикатора, които ще ти помогнат да се върнеш
Коментари Харесай

Вселената Никога Няма Да Ви Подведе: Ето Сигурните Знаци, Че Сте Тръгнали По Грешен Път!

Ето 10 знака, които ще ти оказват помощ да се върнеш на вярната пътека.

Изпитваш стрес и тревога

Ако непрекъснато имаш „ топка тревога в стомаха “, нещо не е както би трябвало. Това значи, че това което те заобикаля, дали ще е човек, доста хора или място, то би трябвало да се промени. Само ти можеш да знаеш сигурно какво предизвиква. Но в случай че размислиш и постъпиш почтено по отношение на себе си, ще стигнеш до корена на казуса.

Имай поради, че даже единствено стресът, самичък по себе си е задоволителна тревога за нуждата от смяна в живота ти.

Разболяваш се постоянно

Всеки хваща простуда или грип понякога, обикновено е. Ако обаче непрестанно се чувстваш не добре, никой вирус не те подминава, непрестанно имаш неразположение, грип, кашлица, това към този момент е знак, че не живееш по твоите правила, че други имат думата във връзка с твоите решения. Това е и явен знак, че не полагаш задоволително грижи за себе си и би трябвало да се качиш по-високо в личния си лист с цели.

Непрекъснато забравяш

Да губиш неща и непрестанно да забравяш значи, че би трябвало да поемеш надълбоко мирис и да релаксираш мозъка си. Мозъкът ти е прегрян, което в никакъв случай не оказва помощ.

Мислиш си, че си карък

Подобно на точка 3, непрестанните произшествия значат, че би трябвало да забавиш темпото и да отделяш повече внимание, на нещата, които са към теб. Всъщност, да имаш доверие на личната си вътрешен глас значи, че имаш надзор върху живота си. Което от своя страна значи, че си на правилния път.

Чувстваш досада

Чувството на досада и скука е може би най-големият знак от Вселената, че не изживяваш цялостния капацитет и че си доста надалеч от фантазиите си. Светът е разнороден и цялостен с благоприятни условия, не би трябвало да има аргументи за скука и досада. Ако това чувство е настойчиво, то значи, че имаш прекомерно огромно приучване със зоната ти на комфорт и се съпротивляваш на смяната. Елегантен метод да се разтовариш от това тегло е да си намериш да вземем за пример ново занимание, което не желае кой знае каква смяна.

Нямаш предпочитание да довършваш нещата, които захващаш

Стартираш всякакви планове, само че не ги завършваш? Това значи, че нямаш баланс, не си на земята. Означава също, че нещата, които преследваш не са в благозвучие със житейските ти цели и упоритости. Реши казуса като се вгледаш в себе си, просто се остави на течението на Вселената, по този начин ще знаеш, че пътят, който ще се появи пред теб ще бъде в твой интерес.

Винаги закъсняваш

Независимо дали закъсняваш по виновност на някой различен или по своя лична, непрекъснатото закъсняване значи, че нямаш надзор върху личното си време. Това е тъкмо противоположното на обстановката, в която си в цялостна естетика с Вселената. Само когато времето тече в цялостен синхрон със живота ти, можеш да знаеш, че си на правилния път.

Средата, в която живееш, е претрупана

Въпреки всичките ти старания да разтовариш неща от себе си и от средата, която те заобикаля, непрестанно те затрупват нови проблеми? Това е знак от Вселената, че отказваш да приемеш някои сложни истини в живота си. Това може изненадващо да значи също, че бягаш от остарял проблем, от минало събитие, с което би трябвало да се завърши. Решаването на остарял проблем може по вълшебен метод да разтовари цялата неразбория от плещите ти.

Избягваш да мислиш за някои неща

Ако не искаш да мислиш или да приказваш за избрани неща, това може да те извади от релси и да те прати в неверна посока. Често това е по този начин, тъй като те е боязън да чуеш отговора или тъй като към този момент знаеш отговора, само че нямаш куража да предприемеш нещо по въпроса. Без значение кое от двете е, потискането на страстите може да повреди здравето ти, изключва те от връзката с душата ти и те направлява надалеч от същинския ти път в живота.

Изпускаш или чупиш неща

Ако това е по този начин, то може да е знак от Вселената, че крачиш по неверен път и че без да искаш се отдалечаваш от личното си благоденствие. Може също да значи, че би трябвало да се откажеш от тази борба и да се оставиш на течението, както споменахме в точка 6. Това е в действие изключително, в случай че имаш чувството, че тъпчеш на едно място в живота си./Megavselena.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР