Етническото мирно съжителство надделя над сценария на задкулисието да се

...
Етническото мирно съжителство надделя над сценария на задкулисието да се
Коментари Харесай

Протестиращи и активисти на ДПС пяха ”Мила Родино” и преебаха сценария за етническо насилие

Етническото спокойно общуване надви над сюжета на задкулисието да се предизвикат конфликти сред българи и турци. Хилядите, събрали се край двореца на „ Росенец “, демонстрираха междинен пръст на кукловоди, политически интриганти и шарлатани. Шайката не съумя.
Полицията, изпратена да отблъсква хората, в последна сметка се оказа непотребна. Ако не бяха униформените, всичко щеше да мине цивилизовано и без напрежение.

За следващ път елементарните жители се оказаха на светлинни години по разсъдък от необразованите, само че самонадеяни политико-мафиоти.

В същото време стана кристално ясно, кои четирима в страната се пробват да предизвикат принуждение, с цел да провокират безпорядък и да вкарат изключително и военно състояние.

Те няма да се откажат, тъй като знаят, че близкото им бъдеще е обвързвано със правосъдни процеси и затвор. Каквото са си надробили…

И нещо комично: откакто преди два дни министър председателят трагично защитаваше охраняването на Пеевски, в който се прицелвал съветски снайперист, през днешния ден документално изискал да се смъкна защитата му и тази на Доган. Шефът на Министерство на вътрешните работи, който от дълго време трябваше да е подал оставка, като папагал повторил думите на своя началник. В безспорен синхрон Доган и Пеевски се отказали от държавните охранители с претекста НСО да поемело олигарсите на прехода. Сякаш Доган не е най-големият такъв…

Разбрахте ли в този момент, скъпи съграждани, какъв брой ги е боязън книжните тигри от гнева национален? Сега е моментът да се натисне крепко.

Борис Петков
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР