Етническият мир е най-важното в смесените региони. Това заяви председателят

...
Етническият мир е най-важното в смесените региони. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Борисов: На 5 или на 3 гласа - по един ще прехвърлят на Слави Трифонов

 Етническият мир е най-важното в смесените райони. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ на предизборно събитие на партията в град Дулово, област Силистра. По думите му в тези райони от страната е най-важно политическите съперници да не се трансформират във врагове.

" Политиката е поминък, в който хората оферират стратегии, оферират хрумвания. Ние вършим детски градини, учебни заведения, лечебни заведения, пречиствателни станции, автомагистрали, жп линии, метро… Другите да предложат по-различни неща “, прикани Борисов.

Той напомни, че по-възрастните в Дулово помнят Възродителния развой. " Аз бях млад лейтенант от пожарната тогава. Мобилизираха ни и ни пратиха в Дулово. Стотици хиляди български жители и български мюсюлмани бяха прокудени от същата тази комунистическа партия, в този момент наречена социалистическа. И аз не знам по какъв начин нашите съперници от Движение за права и свободи одобряват да вършат коалиция с някогашните комунисти, които не са се отказали… те си честват четиредесет и кой конгрес? Тук ги редяха хората на опашки за паспорти. По един квадратен метър им даваха да си натоварят за мебелировка. Хиляди хора! Никога това не би трябвало да се позволява! Никога! Мюсюлмани и християни, по този начин както ние с кмета работим от години, другари сме, по този начин би трябвало да бъдете всички тук “, прикани водачът на ГЕРБ.

" Ще бъдат мъчно на тези избори не за друго, а тъй като сме доста огромни и не могат да ни преглътнат елементарно. Но това са неприятни хора. Това са тези същите. е бил тогава в следствената работа. Не знам за какво казвате нови партии? Нова партия на? Тя е в политиката отпреди мен. Кое е новото? Татяна Дончева е в политиката отпреди мен. Коя е новата партия? от 90-та година прави политическо шоу и е на екран. Кое е новото? “, попита и акцентира, че нищо ново няма, с изключение на добре забравено и пребоядисано остаряло.

Борисов заяви, че ГЕРБ подаде тъжба в Централната изборна комисия и в съда, тъй като ръководещите косвено си признаха, че ще фалшифицират изборите. " Те сега пипат машините. Какво им пречи най-после на изборния ден да преброят квитанциите в урната и какъв брой бюлетини за коя партия има? Радев говореше за почтени избори, само че това ще са първите нечестни избори. Те в съдружничество го направиха. На 5 гласа или на 3 гласа, по един ще трансферират на. Затова би трябвало да гласуваме доста, с цел да може колкото и да трансферират, отново да останем повече “, прикани ръководителят на ГЕРБ. По думите му, не инцидентно от една година ни притискат за това машинно гласоподаване и протичащото се сега е един дълго подготвян сюжет.

изрази и възмущението си от фактическото прекъсване на строителството на автомагистрала " Хемус “. " Не мога да допускам, че ще създадат такава нелепост. Ако на 11 юли покажем добър резултат, ще търсим разновидности да управляваме. Ако не, ще останем в съпротива. С толкоз доста кметове, не могат да не се съобразят с нас, само че истината е, че би трябвало да сме първи “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов припоомни, че няма неизпълнено заричане. " Обещахме двойно нарастване на учителските заплати и възобновяване на учебната инфраструктура. Направихме го. По същи метод както с учителите, за 4 години мандат ще увеличим двойно заплатите на медицинските служащи. Ковид-кризата не е отминала. Ваксинирайте се до момента в който има ваксини! Ще пристигна новата вълна. На имунизациите, които имаме, ще изтече срокът на валидност и ще ги изхвърлят. А Европа няма да ни даде нови. Ваксинирайте се в този момент, защитете здравето и специалностите си “, прикани.

Той бе безапелационен, че Брутен вътрешен артикул се прави с работа, а не с приказки. " Много сме създали, само че доста още би трябвало и да се прави. Да, и ние не сме идеални, и ние сме имали своите неточности, само че се учим от тях. Поправяме ги и вървим напред “, акцентира ръководителят на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ в Силистра и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в региона Тодор Тодоров съобщи, че всичките съперници на ГЕРБ дават обещание красиво, само че по-късно си отпътуват. " Ние приказваме за нещата такива, каквито са. И работим, с цел да ги подобряваме. Нашият главен конкурент тук е Движение за права и свободи. Новите партии, още неосъзнати, отвращават хората с това, че нямат стратегии, нямат хрумвания по какъв начин да ръководят. Повече от всеки път сме сплотени, повече от всеки път сме стимулирани. Ще покажем, че сме първа политическа мощ в Силистра и в България “, сподели Тодоров.

" Направихме доста в образованието, тъй като имаше пари. Имаше пари, тъй като се борехме с контабандата и проведената престъпност. Затова и в този момент има такова обединяване против нас. Нашата кола вървеше, нашата кола имаше водач – това е господин Борисов. Това, което в този момент ни оферират е една аварирала през 90-те кола, ребрандирана, с добра музика, цялостна с бандити и мутреси. Всеки желае да смени колата си след 10 години, само че нищо ново не се предлага “, уточни лидерът на листите на ГЕРБ-СДС в Шумен и Стара Загора.

" Нашите съперници, които сега ръководят, са си тези комунисти, които сякаш забравихме, само че се преродиха в нови партии. Тези комунисти преди затвориха болничното заведение в Дулово. Откакто ГЕРБ ръководи, отворихме болничното заведение в Дулово и всички вие имат достъп до нея. Ще продължим да оказваме помощ. Това е боилницата за образец в България. Най-много млади лекари и най-вече млади медицински сестри има тук. Няма нито един работещ пенсионер. Това го изискуем на ГЕРБ и на кмета от ГЕРБ “, съобщи лидерът на листите на ГЕРБ-СДС във Варна и Велико Търново проф. доктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР