Етническите турци в България са призовани в социалните мрежи да

...
Етническите турци в България са призовани в социалните мрежи да
Коментари Харесай

Тръгна кампания „Преброй се като турчин, мюсюлманин…“

Етническите турци в България са призовани в обществените мрежи да не пренебрегват раздела за етнически генезис, изповедание и майчин език в електронната карта за броене на население.

„ Призоваваме хората да не се отдръпват от попълването на тези графи. Картината би трябвало да е ясна, такива са разпоредбите на демокрацията. Както е значимо да гласуваш, по този начин е значимо да окажеш помощ с всички данни, като бъдеш правилен при попълването на картата. Преброяването не трябва да се подценява, а етническият генезис, вярата и майчиният език, не са нещо срамно, нещо от което човек да се тормози “, показа пред 24rodopi.com един от основателите на акцията „ Не се отдръпвай, кажи, че си турчин, мохамеданин и майчиният ти език е турския “.

По този мотив някогашният народен представител и публицист Влезиар Енчев написа във Facebook: 

Кой и от кое място е основателят на акцията " Не се отдръпвай, кажи, че си турчин, мохамеданин и майчиният ти език е турският "?

Целта е транспарантна - под външен напън българомохамеданите (помаците), множеството от които не знаят и не приказват турски, да се запишат като турци при преброяването на популацията в България.

В Кърджали никой (и нито една българска партия) не смее да реагира на този апел за турцизиране на българомохамеданите, тъй като кърджалийският офис на Разузнавателна служба на Турция начаса ще му запуши устата с компроматна медийна акция.

Пострадалите от офиса са десетки, заради което всички български партии (без ДПС) му заплащат налог по време на избори.

В Кърджали всички знаят кой е този " офис ".
 Национален статистически институт краткотрайно лимитира Преброяване 2021 Национален статистически институт краткотрайно лимитира " Преброяване 2021 "
В идващите часове достъпът до електронната система " Преброяване 2021 " и всички системи и уеб сайтове на Национален статистически институт ще бъде усложнен или невъзмо...

ДАНС е на ход!

_________

Разузнавателна служба на Турция - Турското външно разузнаване

На 7 септември стартира електронно националното броене на популацията и жилищния фонд в България, което Националният статистически институт организира един път на 10 години. Tо ще завърши в среднощ на 17 септември, а от 18 септември до 3 октомври ще е преброяването на терен. Това е 18-ото броене на популацията у нас.



Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР