ETL или Electrical Testing Laboratories са основани в Северна Америка

...
ETL или Electrical Testing Laboratories са основани в Северна Америка
Коментари Харесай

СКС решенията на NIKOMAX вече са с ETL сертификат! Добавена стойност на всеки м2.

ETL или Electrical Testing Laboratories са учредени в Северна Америка през 1896 година от известния американски откривател Томас Едисън. Изключително, нали? Век по-късно, през 1996 година, тези лаборатории са купени от огромна инвеститорска компания и преименувани на Intertek.

В наши дни Intertek Laboratories са приобщени от държавните управления на Северна Америка и Канада като тестови лаборатории и дават огромен набор от услуги по проби за сигурност и узаконяване в международен мащаб.

Сертифициращата стратегия Intertek ETL е проектирана да потвърждава, че продуктите са тествани и сертифицирани, само че също по този начин оказва помощ на дистрибуторите да показват продуктите на пазара доста по-бързо от всеки път.

ETL маркировката сама по себе си се е трансформирала в символ за качество и сигурност по целия свят. С други думи, в случай че видите ETL маркировка върху артикул, то бъдете сигурни, че този артикул дава отговор на всички вероятни условия за сигурност.

Кои артикули на NIKOMAX имат ETL документ?

Медни кабели

NKL 445xC-zz

NKL 415xC-zz

NKL 414xA-zz

Пач панел

Кийстон жакове

NMC-KJUA2-FT-WT

Пач корди

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в страната,,,.

(платено известие )
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР