Етър завърши 23:23 (9:13) срещу Свиленград във Велико Търново в

...
Етър завърши 23:23 (9:13) срещу Свиленград във Велико Търново в
Коментари Харесай

Етър и Свиленград не излъчиха победител в предпоследния мач от Първа група

Етър приключи 23:23 (9:13) против Свиленград във Велико Търново в предпоследния мач от Първа група във втората фаза на женското хандбално състезание. С триумфа гостенките оглавиха краткотрайното класиране с 5 точки, следвани с по 4 точки от Етър и от първенеца Бъки, които имат още един мач между тях в Габрово идната неделя и след него ще стане ясно и крайното нареждане преди плейофите за купата.

В днешния дуел и двата тима могат да съжаляват за пропуснатата победа. Свиленград имаше преимущество в резултата съвсем от самото начало, като в 43-ата минута задатъкът на отбора доближи 20:14. Осем минути преди края гостенките към момента водеха удобно с 22:18, само че Етър последователно редуцира пасива си и даже пропусна няколко идеални обстановки при контраатаки, с които можеше да стигне и до поврат в мача.

Петя Кръстева изравни 20-секунди преди края за великотърновки, а в последната офанзива вратарката Десислава Николова направи избавяне и резервира точката за домакините. Най-резултатна за Етър със 7 гола беше Кристиана Караманлиева, а по четири пъти се разписаха Миглена Христова и Петя Кръстева. За Свиленград по 6 попадения осъществиха Кристина Миланова и Стефка Агова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР