Етър загуби преднина от три гола и завърши наравно 3:3

...
Етър загуби преднина от три гола и завърши наравно 3:3
Коментари Харесай

Зрелищно равенство между "Етър" и "Септември" откри пролетния полусезон

" Етър " загуби преднина от три гола и приключи наедно 3:3 против " Септември " в първия пролетен мач от българската футболна Първа професионална лига.

Домакините надиграха тотално " Септември " през първото полувреме и вкара цели три гола. Аласана Мане финтира Асен Чандъров в 19-та минута и стреля мощно към вратата на гостите, а след намесата на Янко Георгиев топката стигна до Даниел Младенов и той вкара с лекост за 1:0. Иван Петков се разписа за 2:0 в 31-та минута след безредие в наказателното поле на " Септември ", а в секунди преди края на постоянното време Велко Батрович вкара с глава след центриране на Георги Пашов.

" Септември " се разсъни при започване на второто полувреме и върна бързо два гола. Мартин Тошев беше съборен от Пашов в наказателното поле и се разписа от дузпа в 58-та минута, а Крис Гади вкара хубав гол с глава единствено четири по-късно и преднината на " Етър " беше стопена до едно попадение. В 72-та минута Тошев се разписа за 3:3 след дълготрайно безредие в наказателното поле на гостите и мачът приключи с тъждество.

Равенството изпрати " Септември " на девето място с 24 точки и пред " Локомотив " Пловдив, а " Етър " има пет точки по-малко и е 11-и.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР