Етър се раздели по взаимно съгласие с треньора Петко Петков.

...
Етър се раздели по взаимно съгласие с треньора Петко Петков.
Коментари Харесай

Отбор от Ефбет лига остана без треньор

" Етър " се раздели по взаимно единодушие с треньора Петко Петков. Това стана единствено два дни след домакинското тъждество 0:0 с " Арда " в XII кръг. След този мач тимът от Велико Търново е на последно място в класирането с актив от едвам 3 точки и е единственият от Ефбет лига, който още няма победа от началото на сезона.

Председателят на УС на клуба Деян Куздов акцентира, че раздялата е станала по цивилизован метод, благодари на Петков и му пожела триумф в бъдеще. Самият треньор също акцентира, че напуща " Етър " с положителни усеща. " Искам да благодаря на управлението за оказаната чест да повеждам тим като " Етър ". За мен в действителност беше чест! Специално желая да благодаря и на почитателите, които ме подкрепяха от първия до последния ден на стадион " Ивайло "! В момента нещата в клуба са съвършени, в случай че има някой отговорен – това съм аз. Реших да напусна поста си, с цел да дам опция на управлението на " Етър "  с нов човек като треньор да излезе от рецесията ", съобщи Петков.

На 21 август той бе подал оставката си поради спор с предходното управление във връзка с селекцията. След промяната на управата на клуба обаче Петков се съгласи да се върне. Това обаче не докара до предстоящото възстановяване на резултатите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР