Етър продължи дългата си поредица от неуспешни резултати, , а

...
Етър продължи дългата си поредица от неуспешни резултати, , а
Коментари Харесай

Светльо Петров: Каквото и да говорим, са празни приказки, ще се борим да оцелеем

Етър продължи дългата си поредност от несполучливи резултати,, а това разочарова треньора Светослав Петров. Той подчертава, че каквото и да се приказва са празни приказки, само че акцентира, че ще се бори за оцеляването на отбора на „ болярите “ в родния футболен хайлайф.

„ Объркахме се, че не вкарвахме втори гол. Имахме обстановки и през двете полувремена. В по-голяма част от втората част искахме и играхме повече. Не успяхме да вкараме и най-после на мача за следващ път от груба неточност в средата на терена ни означиха гол. Каквото и да кажа, ще прозвучи като опрощение. За страдание, загубихме за следващ път “, стартира Петров.

„ Не мисля, че имаше някакво напрежение, което да ни скове да играем. Опитахме се, само че всякога споделям, че дребното е доста във футбола и то не ни доближава. Надеждата си я има за оцеляване, само че каквото и да приказваме, са празни приказки . Лошото е, че не печелим точки. Сега играем с тимове, които на доктрина са по-добре от нас, а през днешния ден играхме против тим от нашето равнище и отново загубихме. Ще бъде доста мъчно да се преборим, само че аз персонално ще се боря до последно. Още не съм водил диалози с управлението. Имам начертан път и го следваме. Мисля скоро време управлението да каже. Жалко за футболистите, хората и тези, които дават пари. Опитваме се, само че нещо все не ни доближава “, продължи някогашният халф на ЦСКА.

„ Ръководството ще разгласят скоро време вести. Имахме диалози още на Нова година и сме начертали точни стъпки в другите случаи. Опитваме се да предвидим сюжетите, които ни предстоят “, приключи треньорът на „ болярите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР