Етър приема водача в класирането Локомотив (Пловдив) с амбиция да

...
Етър приема водача в класирането Локомотив (Пловдив) с амбиция да
Коментари Харесай

Етър напът да разпродаде Ивайло за Локо Пловдив

Етър приема лидера в класирането Локомотив (Пловдив) с упоритост да продължи с успехите, както и да нанесе първа загуба на " смърфовете " за сегашния сезон. Мачът е в неделя от 17:45 ч. на стадион " Ивайло ". " Виолетовите " записаха в предходния кръг първата си победа, като съкрушиха с 3:1 като посетители Локомотив (София). Очаква ги завладяваща борба против водача в подреждането на efbet Лига.

Интересът към мача е сериозен и се обрисува това да бъде най-посетеният дуел на " болярите " този сезон на стадион " Ивайло ". Над 600 почитатели на Локомотив (Пд) се чакат на стадиона. Ето какво още написаха от клуба:

" Убедени сме, че последователите на Етър ще бъдат на своето място на " Митичния ", ще бъдат неведнъж повече и ще дадат своята гореща поддръжка, като ще са още веднъж 12-ия състезател на великотърновския отбор!

Нека единствено напомним, че " болярите " нееднократно са посрещали водач в класирането и го смъкват от върха. При предходния ни дебютен сезон в елита Етър одобри ЦСКА, който бе с 8 следващи победи, и го смъкна от първото място след тъждество 2:2.

През 2021 година пък посрещна за купата тогавашния лидер в шампионата Ботев (Пд) и завоюва с 1:0. Доказвали сме, че можем и можем да го създадем за следващ път!

Очакваме ви в неделя на стадион " Ивайло " с упоритости да покажем още веднъж мощен футбол и да стигнем до подобаващ триумф! ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР