Етър приема шампиона Лудогорец в неделя, 12 ноември, от 18:00

...
Етър приема шампиона Лудогорец в неделя, 12 ноември, от 18:00
Коментари Харесай

Светльо Петров: Мачът с ЦСКА ни струваше много, имаме само 14 здрави полеви футболисти

Етър приема първенеца Лудогорец в неделя, 12 ноември, от 18:00 часа на стадион „ Ивайло “.

Отново куп отсъстващи играчи ще има измежду „ виолетовите “, които бяха без 9 съществени фигури при последното посещение на Славия. Георги Ангелов, Шано Буколда, Николай Янков, Пламен Димов, Кольо Станев и Мартин Моран са трайно контузени и пропущат мача. По клаузите от договорите си в мача не могат да играят Илкер Будинов и Владислав Найденов, които са преотстъпени точно от Лудогорец.

Добрата вест е най-малко завръщането след наказване на халфовете Янко Ангелов и Димо Бакалов. Нигериецът Моузес Кандидус е възобновен след болестта и евентуално ще направи дебют. Новият вратар Алесандро Гуарноне към този момент е картотекиран, само че още е в интервал на акомодация.

„ Разполагаме единствено с 14 здрави полеви футболисти, от които би трябвало да предпочитам състав. За страдание мачът с ЦСКА ни струваше доста, с изключение на нерви и изпуснати точки, доста играчи, които излязоха от строя. Но няма какво друго да чакам, с изключение на боево показване. Който излезе да играе, би трябвало първо да отбрани себе си, както и имиджа на клуба. Срещу Славия не успяхме да се защитим по най-хубавия метод, уповавам се в този момент против Лудогорец да успеем “, разяснява старши треньорът Светослав Петров.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР