Етър приема предпоследния в класирането Витоша (Бистрица) в поредния 20-и

...
Етър приема предпоследния в класирането Витоша (Бистрица) в поредния 20-и
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Труден мач, не трябва да има подценяване

Етър приема предпоследния в класирането Витоша (Бистрица) в следващия 20-и кръг на Втора лига. Мачът е в събота (25 февруари) от 16:00 ч. на стадион " Ивайло ". 

Добрата вест е, че нападателят Мартин Тошев е възобновен от травмата, получена в последната среща в Русе, а след изтеклото наказване се завръща бранителят Мариян Иванов и " болярите " са в цялостен състав. Старши треньорът Емануел Луканов обаче предизвести, че дуелът ще е сложен и не би трябвало да има никакво подценяване.
 Резултати и голмайстори във Втора лига Резултати и голмайстори във Втора лига
" Нямаме заболели и осъдени футболисти, групата за мача е цялостна и нямаме проблеми от това естество. Тези мачове са сложни още преди да стартират, тъй като всеки гледа статистиката - точките и класирането. Там човешкият фактор влиза в роля и от време на време подсъзнателно става подценяване, което не би трябвало да го позволяваме. Това е и задача на треньорския щаб, дублирам го на футболистите още от първия ден на седмицата. Длъжни сме да спечелим този мач!

Благодарности за публиката, че ни поддържа във всеки дуел! Имам уверението на почитателите, че постоянно ще ни поддържат и ще бъдат с нас. Искам особено да благодаря за терените на шефа на Оперативна програма " Спортни парцели " Петко Павлов и на целия му екип за разбирането и съдействието по отношение на терените, на които упражняваме. Също и на Христомир Христов, който постоянно ни спомага със залата за фитнес ", разяснява Емануел Луканов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР