Етър приема Беласица (Петрич) в пореден важен мач за отстояване

...
Етър приема Беласица (Петрич) в пореден важен мач за отстояване
Коментари Харесай

Двама с контузии от Етър пропускат мача с Беласица

Етър приема Беласица (Петрич) в следващ значим мач за отстояване на челното място в класирането. “Болярите ” посрещат “комитите ” в петък от 17:30 ч. на стадион “Ивайло ”. Мачът ще бъде излъчен директно по Диема спорт. Главен арбитър е Ивайло Ненков с асистенти Димитър Русев и Тодор Вуков, четвърти е Любослав Любомиров, а съдийски наблюдаващ – Йосиф Ронков.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Тимът на Емануел Луканов е водач измежду тимовете с право на влизане в Първа лига, като води с 4 точки пред главните съперници “Крумовград ” и “Спортист ” (Своге). Победата в идния мач е наложителна, с цел да бъде непокътнат задатъкът. Гостите са на шестата позиция с актив от 35 точки, като тази пролет имат 2 победи, едно реми и 3 загуби, а в последния кръг разгромиха с 3:0 “Спортист ” (Своге).

В състава на “Етър ” се завръщат националите Мартин Моран и Християн Славков, както и излекуваният халф Николай Янков. Травми в контролата против “Дунав ”, извоювана с 3:2, обаче получиха Яни Пехливанов и Здравко Илиев.

Старши треньорът на “Беласица ” Венцеслав Иванов няма да води тима си от скамейката. Наставникът е със възбрана за извършва функционалностите си в 1 мач и санкциониран с 300 лева За един мач е осъден и бранителят на “Бела ” Атанас Карачоров поради аления си картон против “Спортист ” (Своге).

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в 14:00 ч във почитател магазина на великотърновския клуб, а от 15:45 ч. – и на касите от северната страна на стадиона. Входовете за стадиона отварят в 16:30 ч. Редовните билети остават на цена от 8 лв.. Учениците от 7 до 18 година и пенсионерите ще заплащат по 5 лв., а децата до 7 година ще влизат гратис с компаньон. Остават и фамилните билети във вид родител с едно дете – 10 лв. и родител с две деца – 12 лв..

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР