Етър осъществи пореден трансфер, като привлече венецуелския нападател Алехандро. 21-годишното

...
Етър осъществи пореден трансфер, като привлече венецуелския нападател Алехандро. 21-годишното
Коментари Харесай

Етър подписа с венецуелски нападател

Етър реализира следващ трансфер, като притегли венецуелския нападател Алехандро. 21-годишното ляво крило и великотърновският клуб подписаха през днешния ден контракт за 1+1 години. Пълното му име е Алехандро Андрес Гонсалвес Фернандес. В Етър ще носи фланелката с № 30 на гърба, на която е изписано Алехандро. Той е роден на 23 февруари 2001 година, висок е 164 см и тежи 60 кг. Има и португалско поданство.

" Етър е отличен клуб, с доста добър стадион и условия, приветливи хора. Градът е доста прекрасен. Благодарен съм, че съм тук и нямам самообладание да стартира да играя и да оказвам помощ на тима. България ми харесва, нищо не знам за културата, само че се пробвам да науча повече.

Изиграх положителни мачове във Венецуела и мениджърите се свързаха с мен и осъществихме прехвърлянето ми в Етър. Играя във Венецуела от 17-годишен, първо започнах в Арагуа, прекосих през Атлетико Венецуела и Депортиво Лара. Последният отбор е най-силен, с доста извоювани шампионати и е играл за Копа Либертадорес. Сега пристигам тук, Европа е нова действителност и това ще повлияе доста добре както на кариерата ми, по този начин и на мен самия ", показа след подписването на контракта си Алехандро.
 Емануел Луканов: Задължителна победа против Созопол Емануел Луканов: Задължителна победа против Созопол
Нападателят няма да е на линия за утрешния мач против Созопол, защото се чака жълтата му карта и ще направи евентуално дебют при гостуването на Беласица на 30 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР