Етър официално се раздели с досегашния старши треньор Емануел Луканов.

...
Етър официално се раздели с досегашния старши треньор Емануел Луканов.
Коментари Харесай

Уволниха още един треньор от футболния елит

Етър публично се раздели с досегашния старши треньор Емануел Луканов. Той пое тима през предходната година и бе отпред при завръщането на " виолетовите " в елита.
Прочетете още
За утрешното посещение на Арда в Кърджали отборът ще бъде воден от помощник-треньора Марин Стефанов. В момента се водят договаряния за нов ментор на " виолетовите ", като в идващото домакинство против Хебър " болярите " ще бъдат водени от новия треньор.

" Клубът благодари на Емо Луканов за работата му и постигнатото в Етър и му пожелава триумфи в по-нататъшната кариера! ", написаха от управлението на великотърновци.

" Разделихме се публично с Етър. През времето, в което работих в Етър, постигнахме идеята, която бях си сложил - тимът да заиграе в Първа лига. Всеки може да споделя каквото желае за протичащото се в последните дни, само че никой не може да оспори обстоятелството, че съм от Велико Търново и надълбоко в себе си аз укривам едно " виолетово " сърце, което ще си остане вечно!

Благодаря за всичко, което се случи през този престой в Етър! Благодаря на публиката, която ни поддържаше, благодаря на управлението и безпределно искам триумф на Етър. Ако имам две сърца, и от двете ще пожелая триумф и шанс на клуба! ", съобщи Луканов на разлъка.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР